Koncerti

Imperial Black Unit (GER) +
Street Sects (USA)

Street Sects & Imperial Black Unit – Kot če bi ti nekdo na silo odpiral oči v slogu Clockwork Orange, da bi moral strmeti v ene najbolj grdih in težkih resnic tega sveta.

Noise / Industrial / Hardcore EBM 


Street Sects
(Atmosferični Industrial Noise Rock / USA)

Poglejte si katero koli SS umetniško delo albuma in začutili boste, da ste priklopljeni v ne kar kakšno kriminalno novelo, v žanr, za katerega je značilna trdnost realizma, ki se lahko nanaša tudi na duo iz teksaškega Austina. Njuna muzika je opisana kot eskapistična, ampak ko Leo Ashline kriči in vpije trdo resnico čez pulzivne in udrihajoče ritme Shauna Ringsmutha, je čutiti ravno obratno – kot če bi ti nekdo na silo odpiral oči v slogu Clockwork Orange, da bi moral strmeti v ene najbolj grdih in težkih resnic tega sveta.

Na dveh albumih – End Position iz leta 2016 in lanskoletnega The Kicking Mule – je opaziti tudi optimizem. Navkljub grdotam sveta je možno občutiti tudi lepoto.

Žanr, ki s svojimi posebnostmi šokira kot tudi odstira tančice realnosti vsakdana. Industrial noise core je izvrsten za tovrstne izkušnje, koncert pa vas ob pravih občutkih lahko pripelje do končne ekstaze.

Imperial Black Unit
(EBM, Industrial Technoid Duo / GER)

IBU je technoidski duo, ki je bil sestavljen iz Lapse of Reason in Templerja v letu 2017. Njun zvok je karakteriziran z zgodnjo EBM / Industrial vajbi z današnjo čutljivostjo. Z antiestablišmentsko držo in z militantno estetiko, ki ju podpirajo težki ritmi, kriki in ostrine sintovja, ustvarjata intenzivno mešanico preteklosti s sedanjostjo.

Vstopnina: 10€