Klubski večeri

petek, 5.12. ob 23.00 – Filter x CUF x Footwerk: MYSTIC STYLEZ (Srb)

Za začetek decembrskega klubskega rajanja ekipe Filter, CUF in Footwerk prirejamo ghetto bass poslastico: Iz Beograda prihaja v Channel Zero delegacija ekipe Mystic Stylez oz. Teklife v postavi Feloneezy in Jackie Dagger.
Mystic Stylez je kolektiv producentov in DJev, ki skrbijo za promocijo bass elektronike v Beogradu, kjer redno prirejajo dogodke z vedno svežimi in zanimivimi artisti s celega sveta. Še pred velikim razmahom popularnosti footworka so tam gostili tudi DJ Rashada, ki je bil nad njimi tako navdušen, da jih je povabil k sodelovanju. Feloneezy in Jackie Dagger sta tako postala uradna člana njegovega kolektiva Teklife, ki je globalno znan kot sinonim za footwork in juke glasbo.
Nekaj zanimivim in dobro sprejetim izdajam pri referenčnih založbah so sledili številni intervjuji in miksi za institucije, kot sta Rinse FM in Dazed and Confused in pogosta gostovanja po klubih in festivalih po vsej Evropi, v zadnjem času pa jima je uspel še en veliki met – komad, ki sta ga ustvarila skupaj z berlinskim ekscentrikom DJ Paypalom, je postal del DJ Rashadu posvečene kompilacije Next Life, ki je ta mesec izšla pri eni najpomembnejših založb, Kode9-ovi Hyperdub.
Throw your LJs up!
Feloneezy x Jackie Dagger (Mystic Stylez, Teklife; Srb) Bakto (Footwerk) Filter x CUF DJs
Vstopnina: 5 eur