Klubski večeri

Filter x CUF: BoeBoe (NL) / Outlook Festival launch party – petek, 25.4. ob 23h

Bass / Trap / Footwork / Hip-hop
Častno mesto zaključka sezone pripada mlademu Nizozemcu BoeBoe, ki se v zadnjem času strmo vzpenja po lestvici popularnih producentov in DJev evropske bass scene.
BoeBoe (Doggtown/ NL) Cookie (Filter) Freeverse (Filter) Sunneh (Filter) DVS (CUF) Bor$aleano (CUF) Bartillier (CUF)
Boeboe predstavlja novi val nizozemskih producentov, ki so z izdajami pri sedaj že vplivni
založbi Saturate records postali prepoznavni po svojem stilu, ki se giblje pretežno med bolj surovimi zvoki trapa in footworka z občasnimi izhodi v bolj eksperimentalne glitchy vode. Poleg močne prezence pri dotični založbi ima BoeBoe za sabo nekaj samostojnih izdaj in remixov pri drugih založbah (Basserk in HW&W Recordings), njegove komade pa v svoje playliste redno uvrščajo tudi pionirji bass scene kot sta Plastician (Rinse Fm) in DJ Shadow.
Njegov trenutno najbolj svež in omembe vreden projekt je zagon nove založbe Doggtown s kompilacijo Welcome To Dogg Town, ki je plod sodelovanja istomislečih amsterdamskih producentov kot so Ganz, Subp Yao in Guerilla Speakerz.
Poleg glavnega gosta predstavljamo tudi angleški Outlook Festival, ki se bo letos spet odvijal v nam bližnji Puli, na idilični lokaciji zapuščene vojaške utrdbe Fort Punta Christo. Festival s sedemletno tradicijo velja za največjega in najkvalitetnejšega na področju urbane soundsystem kulture ter tako ponuja največ oziroma najaktualnejša imena bass scene. Skupaj z Dimensions Festivalom predstavljata sam vrh festivalske ponudbe ne le na Balkanu, temveč tudi na širšem območju. Dogodku primerno bomo podelili tudi DVE FESTIVALSKI VSTOPNICI!
Vstopnina: 6 eur