Klubski večeri

ponedeljek, 12.01. ob 22.00 – DubLab: ZENICAFARIA SOUND (BiH) & LOW FREQUENCY (Hr)

ZENICAFARIA SOUND je skupina prijateljev, zaljubljencev v Dub ni Sound system kulturo, katerih selekcije so v glavnem usmerjene v Roots/UK/Stepper Dub. Danes znotraj crew-a djeluju Bussy Baldhead (MC in percussion), Ardubah Warrior in Mustache Bwoy (selektorja), ter DUB dijaspora DJ VZA.
POT Jih je do sedaj vodila na razne lokacije širom bivše države, tako su se znašli na Seasplash Festival-u v Puli, DUB CAMP-u v Šibeniku, Kreativnem Buvljaku v Derventi, Ritual Fest-u v Novem Sadu, Regeneraciji Dunava v B.Monoštoru ter gostovali u Ljubljani v sklopu Dub Lab programa, v Zagrebu na Reggae Utorku v Mastersu, v Osijeku sodelovali na Epic Dub Session-u, ter tudi prenašali svoje vibracije v Sarajevu, Rijeki, Splitu, Jelahu, Tuzli, Kaknju, Subotici in Bihaću. Sodelovali so z Bass Matters Soundsystem, Thunder of Jah Army Soundsystem, Baga Sound, Low Frequency, Omanian, Bass-U-Ulema Sound, Homegrown Sound, Komorat, Butchaa MessenJah, Darez Selectah, Lewangz, Shalamanda Hi Fi, Irie Garden, Kantri Man. /
Mixcloud I Soundcloud

LOW FREQUENCY, glasbeni kolektiv vroče slavonske krvi, ki je nastal v mračnih časih legendarnega reškega Kluba Palach, deluje od leta 2012. Ob spoznanju o pomankanju glasbene ponudbe, kar se tiče glasbe, ki jo imajo v mestu Rijeka radi, se odločijo vzeti stvar v svoje roke in pričnejo z Dub Sessioni v Klubu Palach. Od takrat so svoje področje delovanja razširili na klube in dogodke, ki se odvijajo po celotni Hrvaški. Beležijo nastope v Mastersu, Chakka’s in Grey Roomu v AKC Mediki, na Arci Fiumani v Rijeki, Osješkem Epicu, festivalih Seasplah, Lost Theory in Bass Matters Dub Campu, odre so delili tu z Digitron Soundsystemom, Dubble, Zenicafaria, Rockers Dub Masters Soundsystemom, Dub fi Youth Soundom, Trip 2 Zionom, High Grade Commandom, Ras Milenkom in drugimi, s pozitivnimi vibracijami in težkim bassom. Širjenje sporočila tolerance, medsebojnega razumevanja, ljubezni in miru daje še večji pridih in težo vsem njihovim nastopom. Izvabljanje nasmehov na žalostne obraze in razvetlitev mračnega uma, nebrzdan ples iz globine duše in promoviranje Soundsystem culture. Cilj Dub-a je tudi njihov cilj, čeprav jim tudi Roots in Stepper ni tuj, se ob tem spopadajo tako z digitalnimi kot instrumentalnimi, ter euforičnimi in mračnimi slekcijami. V vsakem trenutku, na vsakem mestu – No Compromise, Just Dubwise !!!
DubLab @ Facebook
Dubbing is a must!!!
Vstopnina: 3 eur