Klubski večeri

DubLab: Seasplash Pula Crew – ponedeljek, 18.11. ob 22h

Tokrat nas bo na DubLabu prvič obiskala celotna ekipa Seasplash Crew-ja iz Hrvaške. V ekipi, ki prihaja so trije DJi in producenti, na odru DUB LAB-a bodo tokrat vsi skupaj nastopili prvič.
Seasplash Pula Crew stoji za organizacijo Seasplash Rojc Showcasea, ki se je z začetkom poletja preselil na Fort Punta Christo v Štinjanu, Pula. Seasplash Pula Crew je sestavljen iz treh dj/producentov iz Pule.
L Jay, 207 in Sheco poleg DJ-anja, kot že rečeno, producirajo dubstep in drum & bass, kmalu pa bo izšel njihov skupni EP pod naslovom “Pesonal Secret” pri belgijski založbi Errance Records. Preverite tudi EP izdajo 207 z naslovom “Clint Eastwood” ki je izdan za kanadski Capital Boom Records in je teden dni držal svoje mesto na lestvici top 100 Dubstep charts na Beatportu. Nastopali so na festivalih in v klubih kot so Outlook, Seasplash, Trnfest, Jabbaton, ChewTheFat, Drama,Wintersplash, Fallfest,Sirup, Monteparadiso, Medika, Stereo, Magnus, Kalypso…
L JAY, osemnajstletnik je drum’n’bass producent in DJ, član Seasplash Crew-ja. Izdal je nekaj pesmi na nivoju svetovne produkcije za založbo BPM records, DNBB records in ERRANCE records, nastopal je z različnimi velikimi imeni na festivalih in klubskih večerih na Hrvaškem, njegova pot pa se strmo vzpenja, ki se je glede na njegovo starost, pravzaprav šele dobro začela.
SHECO, mlad DJ iz Pule se z mixanjem ukvarja od leta 2010. Član Seasplash Crew-ja, ki se poleg DJ-anja ukvarja tudi z organizacijo eventov na katerih nastopajo mnogi afirmirani kot tudi neafirmirani DJ-i. V njegovih setih prevladuje drum’n’bass in jungle, ob nastopih na festivalih Seasplash, Outlook, in Trnfest beleži tudi številne druge nastope v Zagrebu, Rijeki, Trstu in nenazadnje tudi v Ljubljani, kjer smo ga na Dub Labu že imeli priložnost videti in poslušati.
207 [two-o-seven], dubstep DJ in producent iz Pule je leta 2012 izdal svoj prvi EP za založbo Captial Boom Records, kmalu potem je v sodelovanju z L JAY-em izšel tudi drugi EP, tokrat za založbo Errance Records. Nastopal je na mnogih manifestacijah in festivalih na Hrvaškem in drugod. Poznan je po svojih dinamičnih in čvrstih setih.
 DubLab @ Facebook

Dubbing is a must!!!
Vstopnina: 3 eur