Klubski večeri

DubLab: Rootical Vibrations vol.5 – ponedeljek, 3.12. ob 22h

DubLab nadaljuje mesečno serialko pod imenom ROOTICAL VIBRATIONS, v kateri vam Roots Daughters in DubLab predstavljata lokalne in regionalne soundsysteme in Mc-je na področju dub, roots in reggae scene. Vabimo vas na glasbeno reggae potovanje od analognega do digitalnega sozvočja!Pričakujte glasbene stvaritve vse od 60. let pa do svežih ritmov – v počastitev reggae glasbe v vsej svoji lepoti in raznolikosti. Zagotavljamo ravno prave komade in veselo rajanje!
Peter Posh (Kingston Sound ZG) Cenjen selektor iz Zagreba, ki vrti vinile že od leta 1996. V njegovi selekciji se znajde reggae, dancehall, digital in lovers rock, s poudarkom na jamajških ritmih – obujte plesne čevlje, saj vas bo popeljal na potovanje v srce Karibov.
peterposh.tumblr.com
Dr.obi (Bamwise/Digitron/Jahstice) Selektor in soundman iz Zagreba. Je del Jahstice Soundsystema in Digitron Soundsystema – slednji je prvi ročno zgrajen soundsystem na Hrvaškem. Dr.obi je tudi tonski tehnik bendov Bamwise in Ital-Jam Riddim, kateri je podpiral YT-ja to leto na festivalu Outlook. Dr.obi spoštuje originalni soundsystem stil in vrti glasbo striktno iz vinilk, razen svežih produkcij in dubplate-ov.
Mc Big Oz (Zg) Je ljubitelj hip-hop ritmov že od mladih let, potem pa se je osredotočil na reggae in dancehall glasbo in leta 2007 začel sodelovanje s King Shango Soundsystem Family. Pred tem so s širjenjem znanja in vibracij o reggae in dancehall kulturi nanj najbolj vplivali Dyalli family, Mc Popay in Jin-San iz Kingston Sound-a. Prve komade je posnel pri prijatelju Arianu, znanem tudi kot R.G. ali Dr. Strapazoot (Inurface, E-llegal Studio) ter v Puli s King Shango Sound-om (Metamedia Studio).Prek mnogih odrskih nastopov, sodelovanj in ljubezni do reggae glasbe se je njegova kariera razvijala vse do danes. Vedno pripravljen vzeti mikrofon v roke tako podpira in sodeluje z mnogimi soundsystemi in artisti v regiji (King Shango Soundsystem, Kingston Sound, Resystem(I), Dubsystem, Bad Gal Forward!, Filip Motovunski, Oli Dobolli, DJ Baba-K, Selecta Verso, Balkan’s Hifi, Jah Billah DUB MASTER, DJ Cool Name, Ital Jam Riddim Band, Nina Davis, 2Steppaz, …).
DubLab @ Facebook

Dubbing is a must!!!
Vstopnina: 3 eur