Klubski večeri

DubLab: RAS LEVI & REGGAEMYLITIS – ponedeljek, 20.2. ob 22h

RAS LEVI, človek – rastafarijanec, je padel v reggae glasbo v poznih 80-ih po tem, ko si je ogledal video kaseto kralja reggaea Bob Marleya. Takoj je začel raziskovati in selekcionirati glasbo – v tem času se je specializiral predvsem v Roots žanru.. Roots reggae odraža sporočilo in kulturo, s katero se Ras Levi identificira. Skozi vsa ta leta njegova ljubezen do Roots glasbe raste in je močnejša vsak dan, kot pravi sam.
REGGAEMYLITIS SOUND je kolektiv štirih selektorjev (Urban Florjančič, Daniel Grintal, Klemen škufca in Anže Florjančič) in njihovih prijateljev glasbenikov (Miha Marolt, Anja Slak, Rožle Hrovatič). Prihajajo iz okolice Kamnika in vrtijo roots reggae in dub klasike. V svojem studiju “Dread Lion Studio” ustvarjajo svojo glasbo, katero z veseljem predstavijo in tokrat se bo to zgodilo prav na Dub Labu. Njihov moto se glasi: Dubbing is a must, in reggae music we trust!
www.facebook.com/#!/reggaemylitissound soundcloud.com/reggaemylitis-sound www.facebook.com/#!/dreadlionstudio soundcloud.com/urban-the-dread
www.facebook.com/pages/Dub-Lab/129348030474840

Dubbing is a must!!!
Vstopnina: 2 eur