Live act

DubLab presents Rootical Vibrations vol.3 – O.B.F. Sound System – petek, 2.3. ob 23h

DubLab in Roots Daughters v tokratni izdaji serialke ROOTICAL VIBRATIONS gostita O.B.F. Sound System iz Francije, ki je trenutno en vodilnih francoskih sound systemov in promotorjev francoskega dub in steppers zvoka. Po bogati sezoni po evropskih klubih, kjer so nastopali z velikimi imeni dub scene, O.B.F. Sound System prihajajo, da stresejo Channel
Zero, zato se pripravite na večer skankanja v heavyweight dub stilu! Producenti, selektorji in operaterji – OBF sound system so francoski dub warriorji. Rico in G. sta začela s svojo selekcijo v poznih 90-ih od revival rootsa do UK dub stylea ter kmalu ugotovili, da je potreben precej zmogljiv sound system, da lahko prezentirajo svojo selekcijo v Ženevi in na francoskih underground prizoriščih. V začetku leta 2000 so se odločili, da naredijo svoj sound system, navdih pa so dobili pri angleških in jamajških soundsystemih s heavy bassi in ostrimi srednjimi in visokimi toni s pravim občutkom za reggae in dub zvoka.

OBF imajo radi roots reggae in world glasbo, prav tako pa jim ni tuja nova digitalna produkcija z vsega sveta. O.B.F. ustvarjajo glasbo z drum mašinami in sintetizatorji, miksajo roots rock reggae z novimi digitalni zvoki. Njihov stil pomeni svež vetrič v dub zvoku, vse skupaj pa je začinjeno s pridihom francoske dub scene. Zadnje čase se redno pojavljajo na evropski reggae sceni, tokrat pa prvič prihajajo tudi na DubLab!
www.obfdub.net www.myspace.com/obfdubsoundsystem Roots Daughters Facebook DubLab
Facebook

Dubbing is a must!!!
Vstopnina: 5 eur