Klubski večeri

ponedeljek, 22.09. ob 22.00 – DubLab

Reggae, Roots, Dub, Dancehall, Dub Step
BABA-K & ROLLKING (DubLab)
BABA-K, sicer kar redni gost DubLaba, se po dolgi odsotnosti ponovno vrača na naš oder. S svojim izborom predvsem reggae in dancehall komadov vedno poskrbi za enkratno in sproščeno vzdušje, kjerkoli se pojavi. Kot aktivist, ki širi reggae kulturo, večkrat sodeluje z DubLab ekipo pri organizaciji “specialnih” DubLab večerov, kjer se predstavljajo tako uveljavljeni kot neuveljavljeni gostje, po večini iz tujine ter z glasbo, plesom in kulturo, od koder prihajajo.
Dejan Dornik aka. ROLLKING je DJ in ustanovitelj DubLab-a, organizator, roadie, stage manager, tonski tehnik, kitarski tehnik in še bi lahko naštevali, predvsem je vse, kar je povezano z glasbo in koncerti. Projekt DubLab in večeri, ki se odvijajo vsak ponedeljek in zajemajo zavidljiv spekter vseh zvrsti glasbe povezane z dub kulturo, se odvijajo v prostorih kluba Channel Zero od leta 2005.
Kot dj je aktiven že od svojega 16 leta in ima za seboj vrsto nastopov po Sloveniji in tujini. V zadnjih letih ste ga lahko zasledili v domačem klubu Channel Zero, na Bass Camp-u, hrvaškem Seasplashu, angleškem Outlook festival, Overjamu,… Žanrsko se spogleduje precej široko, saj njegovi seti spajajo vse od roots, dub, reggae, dancehall, dubstep in ostalih sorodnih zvrsti, ki jim ne manjka bassa.
DubLab@Facebook

Dubbing is a must!!!
Vstopnina: 3 eur