Klubski večeri

DubLab: Kojo Kombolo (Gana) & Baba – K – ponedeljek, 7.5. ob 22h

Kojo Kombolo, najbolj popularen reggae-dancehall artist iz Gane ta čas, se pojavlja tako na lokalnih kot na mednarodnih odrih in navdušuje publiko s svojim močnim sporočilom v glasbi. Znan tudi kot “Fire Strengtha”, rojen kot Benjamin Kojo Akwei v Akri, je Kojo Kombolo začel s petjem že takoj po
rojstvu in se rad pošali, da ima jok svojo melodijo in je kot klic bogu, kot zahvala za dano življenje.. Že od mladosti je bil prisoten in dejaven na glasbeni sceni, uveljavil pa se je leta 2007, ko je zmagal na Vibe FM dancehall natečaju. Izkušnje je nabiral kot tonski tehnik za CC Brains, sedaj pa to znanje izkorišča za svojo produkcijo. Je vokalist oz. singjay šiirokega spektra, zmožen tako hitrega ‘besedičenja’ kot tudi čutnega melodičnega petja, kar združi v zmagovalno kombinacijo vokalnega talenta in sporočilne vsebine. Sporočilnost njegove glasbe je v zagovarjanju ljubezni, vere, skupnosti, odrešitve, sočutja do revnih in pomoči potrebnih ter ljubezni in spoštovanja do žensk. Borec za pravičnost le-to zagovarja s svojim orožjem – besedami – in tako s proučevanjem življenja ter z odkrivanjem svojih korenin in kulturne dediščine skrbno zbira in širi svoja dognanja.
Kojo Kombolo je nedvomno nadarjen glasbenik, ki ima pogum, da poda svoje mnenje in ga ne glede na možno nevarnost izraža v javnosti. Gre za prenos resnice skozi glasbo – ne prek tekmovanja, ampak prek misije ozaveščanja publike.
Support: Baba – K
Kombolo @ Facebook Kombolo @ Soundcloud DubLab @ Facebook

Dubbing is a must!!!
Vstopnina: 5 eur