Klubski večeri

DubLab: BLEND MISHKIN (Gr) – ponedeljek, 26.5. ob 22h

Rojen in odraščal v Atenah, producent in DJ Blend Mishkin, avtoriteta glasbenih partnerstev in koalicij ža skoraj 15 let. Njegova dela
uspejo absorbirati, zabavati in pritegniti zanimanje številnih DJ-ev in ljubiteljev kvalitetne glasbe.
Od leta 1997 je izdal glasbo za založbi, kot sta Cooking/ Good Looking (UK) in Pork Recordings (UK), katere je pogosto finaliziral v studijih kot so Records Shadow (USA), Irish Moss (IR), Gamma (SE), Bstrd Boots (USA) in Rebtuz (UK).
Njegovo remix/produkcijsko sodelovanje vključuje artiste – Wax Tailor, The Hot 8 Brass Band, Mr Benn, DJ Spooky, Feature Cast, Palov, Captain Planet, Dirty Dubsters, Grant Phabao, Balkan’s HiFi in Jah Billah ter vokale – Screechy Dan, African Simba, Brother Culture, BnC, Elephant Phinix, The Kidd, MC Yinka, Taki Tsan, Natasha Atlas in Sugahspank!, vključuje pa tudi bende – Duke Abduction, The Earthbound in Tootsie Babes.
2006 je soustanovil Cast-a-Blast založbo, v katreri so svoj prostor našli artisti kot so TURNTABLE Dubbers, BNC, Palov & Mishkin, Sugahspank!, Farm Fresh, Ottawske Bros, Hidden Riddim in mnogi drugi. Ves čas pa s svojimi seti navdušuje publiko po vsej Grčiji, pogosto pa obišče tudi Budimpešto, Dunaj, Munchen, Antwerpen, London, Bristol, Manchester, Sofijo, Istanbul….
2008 začne sodelovanje z “Mammy Hot Daddy Cool” klubskim večerom, ki se odvija v Atenah.
Tokrat ga boste lahko ujeli na Dub Lab večeru v ponedeljek 26.5.2013
cast-a-blast.com
Support: RollKing (Reggae/Dub)/(Dub Lab)
DubLab @ Facebook

Dubbing is a must!!!
Vstopnina: 3 eur