Klubski večeri

DubLab: ARIES (VB) – ponedeljek, 3.2. ob 22h

ARIES (Chopstick Dubplate, Birmingham / VB) / Drum & Bass, Jungle, Dubstep, Reggae, Dub
SHECO (Seasplash Crew/Pula, HR) Intro Dub’s by ROLLKING (Dub Lab)
ARIES – Na področju BASS glasbene scene je Aries prisoten od leta 1990. Ime je povzel kar po svojem astrološkem znaku, glavni vplivi na njegovo delo pa so Roots, Dub in Reggae. Njegova glasba je unikatna z dušo in globino, kar se skozi njegov set neposredno odraža na plesišču. Svojo prvo izdajo na
vinilu je zabeležil v letu 2005 na Co-Lab Recordings (v lasti DJ partnerjev Benny & Heist) z močno podporo “Herbsmoke”-a. Leta 2009 je dobil naziv najboljšega lokalnega DJ-a v svojem domačem mestu Birminghamu.
Sicer stalnica na UK DJ sceni pa beleži tudi številne nastope po vsem svetu. Tokrat bo zabeležil svoj prvi nastop na DubLabu.

Aries@Mixcloud PureVibezRecordings @ Facebook
SHECO, mlad DJ iz Pule se z mixanjem ukvarja od leta 2010. Član Seasplash Crew-ja, ki se poleg DJ-anja ukvarja tudi z organizacijo eventov na katerih nastopajo mnogi afirmirani kot tudi neafirmirani DJ-i. V njegovih setih prevladuje drum’n’bass in jungle, ob nastopih na festivalih Seasplash, Outlook, in Trnfest beleži tudi številne druge nastope v Zagrebu, Rijeki, Trstu in nenazadnje tudi v Ljubljani, kjer smo ga na Dub Labu že imeli priložnost videti in poslušati.
Sheco@Soundcloud DubLab@Facebook
Dubbing is a must!!!
Vstopnina: 3 eur
http://www.youtube.com/watch?v=cBnkDbhuBcE