Koncerti

Dirty Skunks: IMMOLATION, BROKEN HOPE, SWEETEST DEVILRY, EUFOBIA – nedelja, 16.2. ob 20h

Februarski death metal napad
Samo dva dni po prazniku zaljubljencev in dan po tem, ko bo Slovenijo obiskala kultna zasedba M. O. D. z Billyjem Milanom na čelu, se v Slovenijo vračajo kralji newyorškega death metala, Immolation.
Immolation so Slovenijo obiskali že večkrat, a vedno, čisto vedno, so priredili najmočnejši death metal koncert, kateremu je sposobna parirati le kakšna svetla izjema a la Suffocation. Basist/vokalist Ross Dolan, kitarista Robert Vigna in Bill Taylor ter bobnar Steve Shalaty nas vedno popeljejo v najbolj morbidna in mračna death metal kraljestva, pri tem pa nikoli ne odstopajo od vrhunskega glasbenega performansa, katerega prežemajo pristne mračne energije. Tokrat bodo poleg raznih stvari iz preteklosti predstavili visoko (o)cenjeni album Kingdom Of Conspiracy, ki kaže, da je bend še vedno na vrhu, pa čeprav po Zemlji uničujejo že 25 let.
Posebna poslastica tega koncerta pa bo prihod ponovno oživljenih brutalnih death metalcev Broken Hope, ki so se lani vrnili z albumom Omen Of Disease, pred tem pa so že v devetdesetih zakoličili standarde brutalnega in slamming death metala, ki so ga po njih tako močno prevzeli recimo kakšni Dying Fetus. Z novim albumom podirajo vse pred seboj, v živo pa so se že – tako v Evropi kot ZDA – dokazali, da so lačni vaše krvi in da se ne bodo ustavili pred ničimer.
Vstopnice kmalu na voljo pri Veselih Dihurčkih, v trgovini Master Of Metal, pri On Parole, v trgovini Madness in ZOSO. 16. 2. 2014 v Channel Zero ob 20:00!!!
Vstopnina: 20 eur v predprodaji / 24 eur na dan koncerta!