Koncerti

Dirty Skunks: DEATH ANGEL, DEW SCENTED, EXTREMA, ADIMIRON – nedelja, 1.12. ob 20h

Angel v smrti ponovno v Ljubljani
Začetek zadnjega meseca v letu 2013 bo zaznamoval eksplozivni thrash metal dogodek, ki se bo 1. 12. 2013 zgodil v Channel zero na Metelkovi v Ljubljani. Namreč, ponovno se na mesto zločina vračajo kalifornijski kultni thrasherji Death Angel, ki smo jih v Sloveniji prvič videli novembra leta 2003, ko so nastopili v Gala Hali. Takrat so predstavljali vrnitveni album The Art Of Dying. Po tem smo jih v Sloveniji videli vsaj še dvakrat – enkrat tudi na festivalu Metalcamp.
Death Angel so zasloveli s prvimi ploščami kot mlad in zelo energičen ameriški thrash metal bend, ampak z leti niso prav nič izgubili svojo mladostno energijo. To dokazuje tudi novi album The Dreams Call For Blood, ki je izšel oktobra prek založbe Nuclear Blast. Vsekakor pa nas v živo čakajo še hiti iz kultnih albumov Ultra-Violence in seveda Act III, da predzadnjega norenja v obliki albuma Relentless Retribution sploh ne omenjamo.

Z njimi bodo nastopili nemški tehnični death thrasherji Dew-Scented, ki že dobrih 20 let ustvarjajo agresivno glasbo in izdajajo odlične albume. Tako kot vedno nas pričakuje tornado metalskih komadov in temu primeren kaos pod odrom. Koncert bodo odprli Adimiron ter italijanski norci Extrema, ki so letos izdali res dober thrash metal album!
Thrash ’em all!
Vstopnice so že na voljo pri Veselih dihurčkih, v trgovini Master Of Metal, trgovini Madness v Ljubljani v ZOSO music shopu v Novi Gorici in prek On Parole itd.