Koncerti

četrtek, 02.10. ob 20.30 – Dirty Skunks: CRUCIFIED BARBARA, SUPERCHARGER, JUNKSTARS

Nevarne Crucified Barbara za hladen oktobrski večer.
Mogoče je švedska znana po svojem death metalu, melodičnem metalu, HC-ju in Europe. Ter, če smo čisto natančni – Abbi!
A marsikdo ne ve, da na Švedskem že od leta 1998 s svojim nevarno zvenečim hardrockom napada kvartet Crucified Barbara. Zasedba, ki je svojo glasbeno pot pričela v punk rock vodah, je ugotovila, da se lahko ostrina punka in melodičnost punk rocka lahko še bolje, močneje in nevarneje izrazita v – hard rocku, kar so že nekoč pred njimi dokazale Girlschool, kar je vedno uspešno dokazovala Lita Ford ali pa izredna The Great Kat in kar so v ekstremnih vodah thrasha recimo utelesile Ice Ages, v death metalu pa Derketta.
No, pa da ne bi izpadlo, da so Crucified Barbara zanimive le zato, ker gre za ”all-girl”, ali raje ”all-woman” ali band. Saj nismo leta 1972! Crucified Barbara znajo delati res dobro in močno glasbo, kar so dokazale že s prvim albumom In Distortion We Trust, nadaljevale pa s Til Death Do Us Party in Midnight Chase.
Jeseni se odpravljajo na evropsko turnejo, naslovljeno In The Red in v sklopu te turneje se bodo Mia Coldhart, Klara Force, Ida Evileye in Nicki Wicked ustavile tudi v Ljubljani, in sicer 2. oktobra v Channel Zero na Metelkovi.
Seveda ne bodo same, saj bodo hard rock večer pojačali še Supercharger in Junkstars. Pripravite se na peklenski večer!
www.dirtyskunks.org

Vstopnice so že naprodaj preko On-Parole, Madness, Master, Zoso, Jazz klub Satchmo…
20 eurov v predprodaji / 24 na dan koncerta!