Klubski večeri

Cosmic Sex w/ Hermeneia (Unsound, PL)

V goste prihaja vzhajajoča poljska didžejka, varovanka odmevnega krakovskega festivala Unsound in vodja serialke FURDA. Nizkofrekvenčni klubski obredi na presečišču britanske in vzhodnoevropske tradicije!

🌸 Hermeneia 🌸 Zvèn 🌸 Jaša Bužinel 🌸 Russell Sprout 🌸 Cosmic Lights by TW


Vstopnina: 10€ 
Music policy: 
bass, dubstep, mutant dancehall, techno, breakbeat, garage, electro, house


Primorski kolektiv Cosmic Sex predstavlja vzhajajočo poljsko didžejko Hermeneio, varovanko odmevnega krakovskega festivala elektronske glasbe Unsound, vodjo serialke FURDA in eno vidnejših predstavnic poljskega elektronskega podmladka, ki se je v minulem letu dokazala s številnimi kvalitetnimi radijskimi miksi in podcasti za HÖR BERLIN, Rinse FM, NTS Radio, If-Only in Unsound. V Ljubljano prihaja s svojim arzenalom darkerskih basovskih pokalic, od mutiranega dancehalla in poljskega (t)rapa do dubstep koračnic in aktualne novitet iz globalnega podzemlja. Soundtrack za izganjanje januarske depre!

Da bo večer slogovno zadovoljivo eklektičen, bo odgovorna CS trojka – Russell Sprout se bo predstavil v warm up vlogi, Jaša vas bo s peak time selekcijo zbombardiral v sredi noči, Zvèn pa bo poskrbel, da boste z nami ostali, dokler se ne prižgejo luči.

Pridite zgodaj ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ Ostanite do konca.

Hermeneia (Unsound, PL) 

Varšavska didžejka, varovanka in sodelavka poljskega festivala Unsound ter vodja serialke Furda, k svojim DJ setom pristopa narativno, v želji, da bi njeni nastopi delovali kot nekakšne klubske pripovedi. Njene selekcije so večinoma fokusirane na atmosferično naravnane, basovsko intenzivne, a včasih tudi zasanjane plesne odvode, ki so praviloma odeti v temnejše zvočne odtenke, naj si gre za basovske mutacije iz Otoka, raznorodne postklubske abstrakcije ali podzemni trap iz Varšave. Kot vokalistka s priznanim poljskim hip–hop producentom 1988 sodeluje pri projektu Ruleta, s harfistko Anio Pasic pa trenutno pripravljata reinterpretacijo legendarnega albuma ‘Treasure’ francoskih dream pop ikon Cocteau Twins.