Klubski večeri

Cosmic Sex w/ Feloneezy (RS)

Beograjski šefe Feloneezy, eno najprepoznavnejših imen srbske undergorund scene, se vrača v Ljubljano!

🌸 Feloneezy 🌸 Sahara Transport Services 🌸 Vasko Trossi 🌸 Russell Sprout


Vstopnina: 12€ < 24.00 > 15€

Pridite zgodaj ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ Ostanite do konca.


Beograjski šefe Feloneezy, eno najprepoznavnejših imen srbske undergorund scene, po odmevni azijski turneji prihaja v Ljubljano!

Producent, DJ in promotor Žarko Komar aka Feloneezy je bil ob začetku minule dekade eden prvih ambasadorjev chicaškega footworka v Evropi, z izdajami za svetovno priznane založbe, kot so Hyperdub, Opal Tapes, Brainfeeder in Teklife.

V naslednjih letih je izpopolnjeval svojo estetiko in vpijal nove klubske žanre, od duba, leftfield housa in techna do najsodobnejše hibridne klubske elektronike. V zadnjih letih je svojo glasbo, ki jo je medtem razširil v sfere ambientalne in eksperimentalne kot tudi britanskih basovskih muzik, izdal pri založbah Baroque Sunburst in Club Night Club.

Kot didžej zaseda edinstven prostor na sceni, saj črpa vplive z vseh koncev sveta, kar potrjujeta tudi njegova nastopa na radiu HOR in Boiler Roomu v Beogradu. Feloneezy drastične slogovne nianse združuje v koherentno, plesišču prijazno izkušnjo. Njegovi mikse smo lahko slišali na radiih, kot so Rinse FM , Noods in The Lot Radio, na atenskem radiu Stegi (prej znanem kot Movement) pa vodi svojo avtorsko oddajo, kjer raziskuje subtilnejše odvode eksperimentalne in ambientalne glasbe. Klubski večer prve klase!

Z nami bodo tudi mladi briški as Vasko Trossi, ki je debitiral na lanski Monadah, nova sila na ljubljanski sceni Sahara Transport Services, ki jo poznate kot polovico zloglasnega dvojca The BPM Police, in naš Russell Sprout, ki bo poskrbel za closing.