Klubski večeri

Clockwork Voltage Goes Clubbing!

Clockwork Voltage se prvič konkretno podaja v podzemlje, kjer bomo v sodelovanju s platformo LINK priča šestim domačim beat in techno modularnim live setom.

BeatMythDUFLowlanderShekuzaYilaZergon


Vstopnina: 8€

Časovnica:
2
1.00 – Vrata
21.30 – Yila (stream)
22.10 – Lowlander (stream)
22.50 – Zergon (stream)
24.00 – DUF
01.00 – Beatmyth
02.00 – Shekuza


Po izidu kompilacije Happy Little Voltages, ki je izkazala širino ustvarjalnih procesov domače modularne skupnosti, se tokrat Clockwork Voltage predstavlja s klubskim programom, kjer bo pokalo iz modularnih mašin in vas odneslo na plesišče. Predstavili se bodo Yila, Lowlander, Zergon, DUF, Beatmyth in Shekuza.

Skozi platformo Clockwork Voltage se manifestira skupnost domače modularne scene. Medtem ko smo v tujini priča vedno večjemu razmahu in zanimanju za ustvarjanje z modularnimi sintetizatorji, se je tudi na domačih tleh v zadnjih letih pojavilo lepo število ustvarjalcev in ustvarjalk, ki so aktivni v različnih poljih umetnosti. Srečanja predstavljajo zagon slovenske skupnosti, ki jo druži entuziazem do modularnih sintetizatorjev. Poleg uveljavljenih imen pa svet modularnih sintetizatorjev združuje tudi veliko neznank in neznancev, ki v zavetjih svojih domačih studiev pridno šraufajo in prakticirajo osciliranje v vsakodnevnem življenju.

🔴 LINK je serija elektronskih dogodkov in spletna platforma za povezovanje, promocijo in razvoj lokalne skupnosti DJ-jev, producentov in ljubiteljev klubske glasbe.

Dogodek podpira Mestna občina Ljubljana – oddelek za kulturo