KoncertiPrenos v živo

Ch0xSUP: Dimitrije Dimitrijević, Katja Šulc + KALU

Channel Zero in Studentska Udruga Pula združujeta moči in na koncu leta predstavljata dva spletna koncerta hrvaških in slovenskih glasbenikov. 📺
Na drugem dogodku se bosta predstavila Dimitrije Dimitrijević, kantavtorski projekt Dimitrija Simovića, ki ga poznamo kot vokalista srbske zasedbe Igralom in slovenska pevka in multiinstrumentalistka Katja Šulc, ki se zadnje čase ukvarja z uglasbljanjem mehiške poezije.

Koncert bo hkrati predvajan na FM frekvenci Radia Rojc in Youtube kanalu kluba Channel Zero.
💰 𝗣𝗼𝗱𝗽𝗿𝗶 𝗞𝗨𝗗 𝗖𝗵𝗮𝗻𝗻𝗲𝗹 𝗭𝗲𝗿𝗼

𝘿𝙞𝙢𝙞𝙩𝙧𝙞𝙟𝙚 𝘿𝙞𝙢𝙞𝙩𝙧𝙞𝙟𝙚𝙫𝙞𝙘́ je kantavtorski projekt Dimitrija Simovića, ki ga poznamo kot basista in vokalista srbske zasedbe Igralom. Pred kratkim je izdal svoj debitantski album Čar-pitanje, na katerem na samosvoj način spaja elemente trip-hopa, bluesa, funka in RnB-ja. Album bo za slovensko publiko premierno predstavil na tokratnem spletnem koncertu.

Vsestranska glasbenica in vokalistka 𝙆𝙖𝙩𝙟𝙖 𝙎̌𝙪𝙡𝙘 za leto 2021 najavlja novi, svoj že četrti album Caricias, ki ga posveča Mehiki in tamkajšnji poeziji. Na njem se prepletajo sodobna, tradicionalna in staroselska poezija, pri sodobni predelavi pa se ji v živo pridružuje Kalu. Na intimnem koncertu iz domačega studia bomo slišali nekaj pesmi, ki jih je Katja posvojila v Mehiki. Uglasbila jih je s pomočjo looperja, s katerim tudi v živo nasnemava, plasti vokal in ukulele. Čuten, sugestiven vokal in glasba, ki igra na srčne strune, hipnotična, emotivna, s pridihom alternativnega popa, world music in elektronike.