Klubski večeri

Ch0 & Mami’s Magic present: SHS Psyaliens – nedelja, 30.12. ob 23h

Po vseh obljubljenih koncih sveta, menjavah na vladnih položajih, nezadovoljstvu ljudi z sistemom, miroljubnih protestih, kjer je prevladovalo cvetje in ne orožje, smo se za tradicionalni psy-trance večer odločili, da stopimo skupaj in naredimo party, ki bo zatresel tla Metelkove. Združili smo se z plemeni , z katerimi nas veže močna vez in nas vedno bo. Srbi- Hrvati -Slovenci smo bili včasih nosilci ene države–kraljevine, kar ne pomeni, da delamo na tem, da postanemo zopet to temveč na tem, da ga zažuramo skupaj na predzadnji večer starega leta in vas pripiravimo za lepši začetek 2013.
Srbija: Stojan Silbašk i- DJ Stole iz Beograda je začel miksati pri rosnih 18 letih, leto kasneje pa se je za vedno zapisal psy kulturi in začel sodelovati z ekipo Xperiment DJ crew. Od takrat dalje je aktiven na sceni v Beogradu in Srbiji kjer je med glavnimi organizatorji klubske scene. Kot lastnik kluba ima priložnost dobro promovirati trance glasbo, kjer gostujejo tako mladi vzhajajoči artisti kot velike zvezde svetovne scene. Sodeloval je tudi na projektu “Eqked” (1998 -2002) kjer je izdal glasbo za različne Evropske založbe.

Vladimir Dragaš – DJ Vlada Intellect, 3D Vision artist Vlada je svojo elektronsko glasbeno pot začel pisati 1995 in kmalu zatem odkril, da je psihadelija tista, ki ga najbolj zanima. Kariero DJ-a je začel 97 in skupaj z DJ Aki -jem osnoval dj ekipo pod imenom INTELLECT. V vseh teh letih svojega delovanja in spoznavanja elektronskega zvoka skozi svoje dj-sete ga lahko definiramo skozi groovy hard psy zvok. V vseh letih delovanja v Beogradu je imel priložnost delati z svetovnimi zvezdami psy-trance scene,da omenimo samo nekaj njih; Dino Psaras, GMS, Etnica, Peter Didjital, Absolum, Raja Ram, Simon Posford, X-Dream, Wizzy Noise…
Hrvaška: Val Vashar – Zenon Records .. Glitchy.Tonic.Records … je nam vsem dobro znani Val Kurtin DJ progressive in chill-out trance glasbe. Ni mu važno ali je stil proggy, tech, minimalističen dark, downbeat ali karkoli že skupni imenovalec vsega je psychedelic. V okviru pristopa k glasbi obdrži svojo staro šolo D.I.Y. filozofija in punk kot odnos. Mešanje, združevanje, kopanje, iskanje, ustvarjanje, reševanje iz obstoječih mej. Zabava in uživanje je edini cilj v zvezi z njegovo glasbeno kariero. Od sredine leta 2009 je postal del družine Zenon Records ter Glitchy.Tonic.Records kot label DJ. Dela še kot promotor pri številnih projektih, Ministrstvo Psihodelije je eden največjih. MP poslanstvo je spodbujanje trance kulture na Hrvaškem. Njegov življenjski moto pa je – Da je bolje izgoreti kot zbledeti.
Slovenija: Til Pleterski – DJ Tillix pa je nam vsem dobro znani predstavnik ekipe Dancing Dragon …
Kot že rečeno pozabimo na vse težave kajti mi smo tisti, ki delamo spremembo, mi smo tisti, ki nam je dano nekaj najlepšega … glasba je tista, ki bo spremenila svet. Bodi del te spremembe in pridi zaplesati z nami. Trance Trance Trance Dance!
Deko— na domačem terenu domača dekoracija
Vstopnina: 7 eur