Koncerti

četrtek, 10. 11. ob 21.00 – B & THE BOPS

B & The Bops so v rockabilly sceni eden bolj znanih trenutnih bandov.Sestavljajo ga pevec Branko Radovančević, bobnar Josip Adam, kitarist Damir Dimić in kontrabasist Marko Markoč. Gre za izkušen band, ki je igral že po celem svetu in na vseh pomembnejših festivalih, kot so npr. britanski Rockabilly Rave, španski High Rockabilly itd.
B & The Bops so derivat, ki je nastal iz dveh skupin, The Mad Men in Adam & His Nuclear Rockets. Gre za izkušen band, ki je igral že po celem svetu in na vseh pomembnejših festivalih, kot sta npr. britanski Rockabilly Rave in španski High Rockabilly. Prvi EP »B and The Bops« so izdali pri španski založbi Sleazy Records, naslednja dva celometražna albuma, »Don’t Stop The Rock Bop« in »All Tangled Up!«, ter
sedem inčni single »Whiskey Ann/C.A. Stroll« pa pri nemški založbi Rhythm Bomb Records.
Glasba B & The Bops se je skozi leta razvila, v svoj rockabilly vpletajo tudi elemente surf glasbe in garažnega rocka, s svojim divijim nastopom pa poskrbijo, da nikoli ni dolgčas. Na poti do Švice se bodo ustavili tudi pri nas, zaradi Markove odsotnosti pa bo njegovo mesto v Ljubljani zasedel Carl Baker, sicer član skupine The Cheaterslicks.
Za glasbo pred in po koncertu bosta poskrbela DJ Martin13 in DJ Bronco.
Diskografija: The Mad Men: It’s A Mad Mad World (Rhythm Bomb Records, 2004) Rhythm And Sin (Rhythm Bomb Records, 2006)
Adam & His Nuclear Rockets Rock And Roll For A Dime (CD, El Toro Records, 2006 ) A Little Piece Of Souvenir
(10 vinyl LP, El Toro Records, 2009)
B & The Bops B & The Bops (EP, Sleazy Records, 2010) Don’t Stop The Rock Bop (CD, Rhythm Bomb Records, 2013) All Tangled Up! (CD, Rhythm Bomb Records, 2015) Whiskey Ann/C.A. Stroll (single, Rhythm Bomb Records, 2013)
Vstopnina: 8 eur