Klubski večeri

Basolovka 2019

Basolovka se vrača v večjem obsegu, z dvojnim udarcem v dveh klubih! Filip Motovunski / Spencah / Aniline / Spade / Sunneh / Mixxle / Rak3ta
Music Policy: Dancehall / Jungle / Drumnbass

V Ljubljano prihaja dreadsquad iz Poljske, katerega bo na majku podprl Jman – UK , ki bo prvič nastopal na slovenskem odru. Dreadsquad je vrhunski mojster ustvarjanja vročih reggae dancehall in jungle melodij v celinski Evropi in je postavil Poljsko na mapo dancehall scene. Jman pa je eden od najhitrejših Mc-jev v svojem fohu in poleg Dreadsquada kuje tesna sodelovanja tudi z dj Vadimom, hkrati pa je član kolektiva Babylon Dead.
Letos prav tako ne bodo manjkali ljubljanski risi, dobro poznani Roots In Session Sound, ki bodo s svežimi naboji prigalopirali skoraj naravnost iz Outlook Festivala! Da pa zadostimo tudi vsem rap sladokuscem, bo majk prevzela slovenska hip hop legenda Klemen Klemen!
Za Dancehall Jungle oder bodo skrbeli še primorski Freedom Fighterssound iz Jamcoast Sound System ekipe, prav tako sedaj že rezidenta Basolovk LionShine in Dj L.T. iz LjubljanJah Vibes.
Medtem bo na drugem flooru dogajanje veliko bolj brutalno, saj prihaja Filip Motovunski, eden najbolj našpičenih DnB producentov v regiji! Pred in po njem lahko prisostvujete masakru, v katerem bodo sodelovale najbolj razvpite hardcore ekipe Slovenije. Prihajajo štajerski Bass Fightersi, od katerih bosta Metelkovo tresla Spencah & Aniline! Nezakonito posadko znano kot Illegal kru bo zastopal razvpiti Spade, medtem ko bo Frag::Ments črte reprezentiral Sunneh. Vibe Department Official dres pa bo zopet oblekel dolgoletni veteran Mixxle. Da dogajanje ne bo monotono, pa bo za dj set na kotalkah poskrbela ljubljanska Rak3ta!

Vstopnina: Earlybird 10€ / Predprodaja 13€ / Na dan dogodka 15€