Klubski večeri

2 years Keep It Rollin w/ ALIBI & MC FAVA

🔊 Alibi (BRA) 🔊 MC Fava (DE) 🔊 Fornax 🔊 Sari 🔊 Klan 🔊 Klepetz

Music policy: Liquid funk / drum’n’bass

V neizmerno veselje nam je, da vas lahko povabimo na obletnico prve oddaje Keep It Rollin. 

Dve leti je minilo odkar smo prvič zasukali kolesce na radiu Nula. Hvaležni smo, da se trenutno oglašamo tudi z radia Altr. Zdi se nam in je prav, da še nazdravimo nekje … skupaj …. ob dobri muziki. Čas je že!

Usoda je hotela, da se dobimo ravno 14.2. Tako da bo ljubezni v zraku kot kaže dovolj.

V goste smo povabili prav mavrično zasedbo s katero bomo skupaj poskušali ustvariti kar se da lep plesni večer, kraju in času primerno. Iz Brazilije se nam bo prisončal Alibi. Duo, znan po barvitih miksih, poletnih ritmih in energičnih basih. Alibi sta zdaj že kar usidrana člana založbe V Recordings na kateri sta med drugim izdala tudi njun prvenec. Kar nekaj kvalitetnih poskočnic je v zadnjem času prišlo izpod njunih prstov in šef založbe Bryan Gee (pred kratkim je bil sprejet med ‘hall of fame’ na Drum&BassArena awards 2019) pravi, da v prihodnosti lahko pričakujemo še marsikaj zanimivega.

Drugi je MC Fava iz Nemčije. Vokalist, eden izmed vidnejših članov kultne založbe Hospital Records. Ni poznan le po svojih nastopih v živo, ampak tudi po svojih avtorskih komadih, ki se jih je do zdaj nabralo že več kot sto na raznoraznih založbah z različnimi producenti. Nastopal je praktično že na vseh kontinentih tega sveta. Fun fact: MC Fava je bil prvi non-UK MC na mikrofonu v popularnem klubu Fabric v Londonu. Hmmm, bomo povprašali, če je res.

Domače barve pa bo zastopal Fornax. Evolucija man, pozitivna energija vsakič znova, ko se prikaže. Zdaj pa smo ga že parkrat na skrivaj ujeli pri večernih nastopih in vemo, da bo čudovito sklenil krog petkovega večera.

Ker je jasno, da Keep It Rollin niso samo nizki basi in hiter ritem, pripravljamo tudi razstavo čudovitih grafik, ki se bo začela ob desetih – eno uro pred dogodkom. Zato vabljeni, da se nam pridružite že takrat. Za grafike skrbi ssn.

Vstopnina: 8€

Možna je predhodna rezervacija vstopnic. Kdor bi si rad zagotovil vstopnico, naj piše na Facebook stran KeepItRollin.