Klubski večeri

Fun FeKKtory 2.0‰

Pravzaprav se bo plesišče spremenilo v vrtinec norih plesnih gibov in zabave.

🤪 The BPM Police 🤪 DJ Fiat Multipla 🤪 Lil Ris


Vstopnina: 5 € < 24.00 > 8 €


Nekaj čarobnega se pripravlja v svetu kratkometražnih filmskih čarovnij. Festival FeKK, ki že v celem tednu brbota z energijo in norimi zgodbami, zdaj na svojem vrhuncu ne bo popustil niti za ped. Nič miru na obzorju!

Vse skupaj se zdi kot mešanica energičnega filmskega cirkusa in vrtiljaka, ki se kar noče ustaviti. Ta vibrirajoča ekstravaganca se bo odvijala v klubu Channel Zero, neposredni bližini Letnega kina Slovenske kinoteke na Muzejski ploščadi, torej tistega čarobnega kraja, kjer bodo zmagovalni filmi zasijali v vsej svoji slavi.

Kaj se bo po podelitvi nagrad zgodilo v soboto, 19. avgusta? No, dovolj je le nekaj besed: pripravite se na popoln kaos do jutranjih ur!

Mislijo, da bo na tem dogodku mirno? Nikakor!

Pravzaprav se bo plesišče spremenilo v vrtinec norih plesnih gibov in zabave. Od enajstih zvečer pa vse do petih zjutraj se bodo noge vrtinčile in nasmehi ne bodo zapuščali obrazov. Plesna glasba bo divja, ritmi bodo nemogoči, in čeprav znani obrazi morda ne bodo na mestu, bo vzdušje vsekakor več kot znano. Med ljudmi se bosta zopet smukala Mr. Bean in Charlie Chaplin (z ženo) ter z grimasami in raznimi triki (pletenje krone iz balonov, Bean dance…) navduševala ljudi.

Pravijo, da so najboljši trenutki tisti, ko pozabiš na vse in samo uživaš v trenutku – in točno to boste doživeli na Fun FeKKtoryju!