Klubski večeri

Cosmic Sex² w/ Dormiotti & Katcha

Otvoritev nove Cosmic Sex sezone s tremi b2b seansami in ogrevalnim setom Cosmic Sex podmladka prinaša značilno transžanrske plesne selekcije iz različnih koncev in obdobji elektronskega kontinuuma!

🌸 Dormiotti 🌸 Katcha b2b Russell Sprout 🌸 Zvèn 🌸 Blažen DJ b2b Jaša 🌸 Cosmic Lights by TW


Music policy: house, disco, breakbeat, ghettotech, electro, garage, techno, bass, jungle, footwork

Vstopnina: 8 €


Primorski kolektiv Cosmic Sex se vrača v Channel Zero za tretjo (in prvo pravo postpandemično) klubsko sezono z gostujočim dvojcem Dormiotti iz Neodvisnega obalnega radia, Katcho iz vrst ljubljanskega kolektiva Ustanova, ki se bo predstavila v b2b varianti z Russellom Sproutom, in CS ekipo.

Dormiotti (NOR)
V goste prihaja obalni house dvojec, ki ga sestavljata producent/didžej .čunfa in selektor Eros. Voditelja poznavalske oddaje Dormiotti na Neodvisnem obalnem radiu, ki je posvečena različnim muzikam na presešišču funka, soula, jazza, diska in housa, vam bosta servirala svojo varianto »amoreee housa«, ki preči različna zgodovinska obdobja, toda vselej ohranja esenco vizije čikaških fotrov.

Zvèn (Cosmic Sex)
Zvèn je rosno mladi glasbeni radovednež, ki se je letos primierno predstavil na Monadah in je nedavno tudi že debitiral v klubu Channel Zero. Njegove v preteklost zazrte selekcije prinašajo svojstven presek robnih house, disko in zgodnji breakbeat hitičev, kozmičnih ter atmosferičnih italo specialitet in drugih nenavadnih komadov z balearsko-mediteranskim pridihom.  

Katcha b2b Russell Sprout (Ustanova/Cosmic Sex)

Večer prinaša tudi medkolektivni b2b eksperiment ambasadorke ekipe Ustanova Katche in Cosmic Sex didžeja Russella Sprouta, ki obeta raznorodne hitre in čutne prehode med sferami ghettotecha, umazanega electra in drugih klubskih pokalic.

Blažen DJ b2b Jaša (Cosmic Sex)

Za konec vas čaka še b2b seansa Blaženega DJ-ja in Jaše, tokrat v ruff in uptempo varianti, ki bo izhajala iz jungla in UK hardcora, ampak segala onkraj nostalgije po 90. letih. Masivno, nabrejkano, junglistično!

Pridite zgodaj ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ Ostanite do konca.