Klubski večeriKoncerti

⛓️ KETNA Vol.III ⛓️

Na Metelkovo se vrača madžarska veriga dogodkov – KETNA.

⛓️ Nefarious Vermin ⛓️ Sovrag ⛓️ Mors Atra ⛓️ Ofnana_pesa ⛓️ Variable ⛓️ L.illø


Vstopnina: 10€
Music Policy: Death metal concert, techno after


Ketna, kot simbol alternativnih glasbenih žanrov katerih mešanico bo volja okušati na dogodkih prinaša malce drugačno, za marsikoga nenavadno žanrsko kombinacijo dogodkov. Tokrat v koncertnem delu dogajanja ružijo Nefarious Vermin, Sovrag ter Mors Atra, v drugem delu pa sledi techno razpaljotka z Variable, Ofnana_pesa ter L.illø. Vrata odpremo ob 20. uri. Koncert traja do 23h, takrat pa bodo vajeti programa prevzeli DJji. Vstopnica za koncert je veljavna tudi za after (DJ) del dogodka.
Vabljeni na popotovanje od Death Metala v Techno temačnost.

Postojnski D-beat death metal duet (v katerem sodelujeta člana ex-Morbid Creation, FTD, ex-Zabojnik, CarlxJohnson, Grinta, Green Crack, ex-Sedmina) preseneča s paketom hrupa brezkompromisnega sluzastega death metala z občasnimi black metal obredi, zaradi katerih se počutite kot da bi se utapljali v svinjski masti. Izbruhi bestialnega d-beat-a poskrbijo, da ne boste zgrešili, da sta odraščala ob hrupnem hardcore punku, kot je Disclose. Odkar sta v živo videla Spectral Voice, sta postala obsedena z mračno atmosfero in neizprosnimi, srhljivimi rifi, na katere sta dodala svoje umazane vplive in tako zaživela kult, ki je Nefarious Vermin (Nečedna škodljivca)!

Sovrag je metal zasedba iz Ljubljane ki je nastala leta 2018. Leta 2021 so izdali prvi EP Tribute to Death, v letu 2023 pa dolgometražni prvenec Perfect Form from Chaos Born. Definirati in opredeliti SOVRAG je nemogoče, kot je nemogoče na eni strani potešiti človekovo slo po agresiji in konfliktu, ter na drugi strani željo po harmoniji, miru in radosti. Glasbeno Sovrag bazira na old school zvokih 90. let, med melodic death, black in thrash stili.

Mors Atra je blackened deathcore band, ki je bil ustanovljen leta 2023 v Kranju. Zasedbo sestavljajo Matej Oblak na lead kitari, Rok Fekonja na rythm kitari, Simon Intihar na bobnih in Vid Fekonja na vokalih.