četrtek, 21. 6. ob 21.00 – Kamizdat RENTGEN: Dodecahedragraph

Dodecahedragraph: MIXTURES & LEFTOVERS
+ Lifecutter
+ Gašper Torkar


 
Kamizdatov drugi večer v seriji raziskovalnih in pustolovskih razkrivanj zvoka in lokalnih godb - Rentgen - predstavlja izid nove kasete in spletne izdaje zasavskega Dodecahedragraph, čigar novo glasbo smo pod tem imenom že prav nestrpno čakali. Gre za izjemno širok spekter tako hrupne kot mestoma harmonične godbe, ki svobodno operira z ritmičnimi pulziranji in zidovi temnega šuma in izvira tako iz analognih kot digitalnih generatorjev in procesorjev. Podprla ga bosta sosed Lifecutter in Gašper Torkar. 
Torej zvočno-hrupni trojček nastopov, ki jih v tej kombinaciji res ne smete zamuditi, če kaj date na svojo glasbeno-zvočno širino.

 

KAMIZDAT je slovenska spletna založba, usmerjena v izdajanje lokalnega glasbenega ustvarjanja v širokem spektru raznolikih, večinoma elektronskih žanrov. Izdaje so na voljo kot prosti prenos (plačaj kolikor zmoreš) in kot ročno izdelani, samosvoje oblikovani fizični izdelki, ki so posledica sodelovanja z lokalnimi ustvarjalkami in ustvarjalci.
 
Vstopnina: 6€ z rezervacijo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , 8€ na dan dogodka
 
 
 
 

petek, 22. 6. ob 22.00 – DUB LAB SPECIAL: ROCKERS DUB MASTER SOUND SYSTEM FEAT. D-VIBE / INTRO: ROLLKING

Tisti, ki pozna sound system kulturo na Balkanu in sosedih, zagotovo ni preslišal Rockersov! 
Zadnji specialni Dub Lab bomo okronali v družbi veterana Dub Laba - RollKinga - in ga zažurali do jutra; v spremljavi D-Vibea na mikrofonu, seveda.
Only Good System is Sound System!
 
Vstopnina: 5€ pred polnočjo, 7€
 
 

ponedeljek, 25. 6. ob 22.00 – Dub Lab: FLASH FORWARD

Dve temni plati istega tribal kovanca - Alleged Witches in Supposed Snitches - pripravljata shizoidno omamljajoči vrtinec kvantne ritmike - od dubstep globočin do techno robustnosti, od grime brezkompromisnosti do hardcore joie de vivra pa vse tja do jungle militantnosti ter footwork atletike. 
 
Music policy: bass, beats, experimental
Join the Circle!
 
Vstopnina: 3€
 
 
 

četrtek, 28. 6. ob 21.00 – Koncert: Kultur Shock

Nazaj domov, v klub Channel Zero, v prenovljeno osveženi zasedbi (aka back to the roots), z novim singlom Drama prihajajo Kultur Shock
Vsem dobro poznana glasbena zasedba iz Seattla, ki zagotovo ne pusti mirnih teles ...
Privoščite si prepustiti se dramatičnemu večeru - KULTUR SHOCK IS BACK IN TOWN!!!
 
Pred koncertom in do jutranjih ur bo za vaša ušesa skrbela nezamenljiva Cica Mica.
 

petek, 29. 6. ob 22.00 – Elektroliza: Electro City Ljubljana / promocijski dogodek ob izzidu kompilacije

Elektroliza je klubska serialka, ki jo je leta 2006 zaradi pomanjkanja tovrstne elektronske plesne glasbe pognala ekipa entuzijastov v legendarnem ljubljanskem klubu Channel Zero v AKC Metelkova mestu. Na odličen odziv je pri ljubiteljih elektro, acid in temačne techno glasbe naletela že takoj na začetku, do danes pa so se z živimi in DJ nastopi zvrstili mnogi odmevni nastopi izvajalcev, producentov in pionirjev iz mednarodnih glasbenih inkubatorjev od Goteborga, Haaga, Berlina pa vse do Detroita. Še pomembneje – v tem obdobju je združila producente in posadke iz nekdanjih jugoslovanskih republik - Slovenije, Hrvaške, Srbije in Makedonije. Znotraj nekdanje jugoslovanske vojašnice so se DJ-ji in producenti od Skopja do Ljubljane začeli povezovati skozi glasbo, oblikovala so se nova prijateljstva in začela nova medsebojna sodelovanja. In v elektro prestolnici (Electro City Ljubljana) se je plesalo dolgo v noč ... 
 

sobota, 30.6. ob 23.00 – DJ Afterparty 10 let (RŠ)

A gremo na after afterja od Elektrolize? Valda, sam ne spet h Kotniku domov. Ja, kam pa? Tja, k včeri. V Channel. DJ Afterparty od desetletnega Afterparty-ja. Od 23:00 do sutra. Nitz vs. Simm., Nina Hudej vs. Blažen, Shekuza vs. Nulla. Šest dj-ev bo sukal in nam se bo sfukal.
 
Vstopnina: 3€
 
 
 
 

stran 1 od 2

Zadnje objave