Klubski večeri

ponedeljek, 24.11. ob 22.00 – DubLab: DEMOLITION MAN (VB)

Support: SHECO & SHUGAMAN SELECTA (Hr)
DEMOLITION MAN aka RAS DEMO je z eno besedo vsestranski –
tako nekako se glasi najboljši opis Wayne Young-a, rojenega v Hackney-u, vzhodnem delu Londona. Vokalist, MC, tonski mojster, tekstopisec in producent. Na vprašanje, od kod ideja za ime Demolition Man nam pojasni: “Demolition Man je tukaj da zruši zlo”. Njegova ljubezen in energija se čuti skozi njegova besedila in zvok v glasbi ki jo izvaja. Na poti do tega, da je postal poznan in cenjen v glasbeni industriji, je uspel s svojo pozitivno energijo in odločnostjo. Glasba je, kot pravi, njegova prva ljubezen in v tem ga nič ne more zaustaviti. Demolition Man bo na Dub Labu nastopil prvič.
www.rasdemolitionman.com

SHECO je mlad pulski DJ, ki se z mixanjem ukvarja od konca leta 2010 naprej. Je clan vsem dobro poznanega Seasplash Pula Crew-ja, ter sodeluje pri organizaciji partyjev na katerih so nastopali mnogi znani in neznani DJ-i. V njegovih setih prevladuje D’n’B in Jungle, ob nastopih na lokalnih partyjih ter festivalih Seasplash in Outlook, beleži številne nastope v Zagrebu, Rijeki, Trstu, Ljubljani…
SHUGAMAN SELECTA – Puležan, ki je na sceni od leta 2005. Je urednik PulaP reggae oddaje na hrvaškem radiu Maestral, ki je na sporedu vsako suboto, selekcijo pa največkrat izbira med reggae ritmi od začetka pa do danes.
www.seasplash-festival.com
SeaSplash Festival @ Facebook

DubLab @ Facebook
Dubbing is a must!!!
Vstopnina: 3 eur