Koncerti

Jesus Chrüsler Supercar (Death’n’Roll / SWE) + SickBreed

Jesus Chrüsler Supercar so podpisali hudičevo umazano Death’n’roll pogodbo z Luciferjem. Švedski peklenski stroj JCS s polno hitrostjo nadaljuje dirko na prašni avtocesti Rock’n’Rolla. Enosmerna vstopnica naravnost v pekel!

Frontman Robban Bergeskans ima ob sebi stockholmsko krdelo, sestavljeno iz bobnarskega stroja Nickeja Forsberga in bivšega kitarista Refused, Pära Jaktholma. Tokrat na turneji predstavljajo že svoj tretji album, ki ni zastonj naslovljen enostavno Lücifer. Ta je bil izdan pod okriljem Dr. Music Records maja letos. Enajst novih riffovskih pošasti jasno pripoveduje zgodbo, ki se jim je dogajala v zadnjih letih, od zloglasnega Wacken Open Air festivala leta 2016, turanja z ameriškim velikanom Clutch skozi pet držav, sodelovanja z Orange Goblin, Greenleaf, Spiritual Beggars, Warrior Soul …

Lücifer kaže, kako naj bi Death’n’roll dandanes sploh zvenel. Enosmerna vstopnica naravnost v pekel!

► SickBreed
(Alt Metal, Grunge / SLO)

SickBreed so tričlanska zasedba iz Ljubljane. Njihova mešanica temnih doom riffov in poskočne punk energije že od leta 2016 osvaja srca poslušalcev. Poleti so izdali svoj prvi album The Joy in Deception, za katerega so posneli tudi 3 videospote – Pink, Separation in The Joy in Deception.


Vstopnina: 10€