ProgramKoncertiponedeljek, 4.4. ob 22.00 – DubLab: RAGGALUTION – Koncert ob zaključku evropske turneje

ponedeljek, 4.4. ob 22.00 – DubLab: RAGGALUTION – Koncert ob zaključku evropske turneje

Kranski reggae kolektiv Raggalution iz Kranja že od leta 2011 ustvarja avtorsko glasbo, s katero je že na prvem koncertu takoj pridobil simpatije občinstva. Kljub nekomercialnosti in brez neke pretirane popularnosti v medijih ter socialnih omrežjih, se je skupini s trdim delom uspelo dokaj hitro uveljaviti tako na domači sceni kot tudi v tujini.
 
Raggalution se tako lahko že pohvalijo s kar lepim številom odigranih koncertov, na katerih so si oder delili z mnogimi uveljavljenimi imeni slovenske in mednarodne glasbene scene. Poleg uspešnih gostovanj po številnih evropskih mestih imajo za sabo že dve turneji po Balkanu, v sklopu katerih so obiskali nekatere države bivše Jugoslavije, Grčijo in Bolgarijo, nastopili pa so tudi na nekaterih odmevnih festivalih kot so Sziget, Seasplash, Overjam, Skaville, Cultural Reggae Vibez in drugi.
 
Konec leta 2013 so Raggalution izdali svoj studijski prvenec »Mask Of Liberty«, na katerem je zbranih deset avtorskih pesmi, ki predvsem predstavljajo kritiko stanju v družbi in opozarjajo na neko drugačno, boljšo alternativo. Album je bil zaradi izrednega zanimanja v zelo kratkem času razprodan in je že dočakal tudi prvi ponatis, kar je danes, v dobi interneta in digitalnih nosilcev zvoka, že prava redkost.
 
Mak Sever - bas
Luka Bedene - vokal
Pavel Čebašek - bobni
Leon Slabe - trobenta, vokal
Jure Grahek - klaviature
Žiga Fazarinc - kitara
Jernej Jenko - tolkala
 
www.raggalution.com 
http://raggalution.bandcamp.com 
www.facebook.com/Raggalution 
 
Support: DubDarči (Reggae, Dub)
 
Support: Reggae.si
 
Dubbing is a must!!! 
 
Vstopnina: 5 eur
 
 
 

Zadnje objave