ProgramKoncertiBURNING HEADS, THE REBEL ASSHOLES (Francija) - sreda, 7.3. ob 21h

BURNING HEADS, THE REBEL ASSHOLES (Francija) - sreda, 7.3. ob 21h

Burning Heads (Orleans / F) so eni od nosilcev francoske punkrock scene. Nastanejo koncem 80ih let in od takrat se njihova mašina ne ustavi. Redno izdajajo plošče, tako v začetku za neodvisne založbe kot kasneje za večje diskografske hiše kot so Epitaph, Victory, Columbia..., pred leti pa so bili tudi večkrat pri nas (MKNŽ, Metelkova,...).

burning flajer 200


Po daljši odsotnosti je zopet nastopil čas za dober šus punkrocka, 80' hc punka v stilu Dag Nasty, 7 seconds, Bad Religion, The Clash, spogledujejo se pa tudi z dubom ter reggae glasbo. Skupina prihaja s svojo zadnjo ploščo Hear This (Opposite Prod, 2011).


Na evropski turneji jih bodo spremljali francoski The Rebel Assholes, ki promovirajo svojo drugo ploščo in prisegajo na spevni punkrock v stilu bendov kot so Samiam, Bouncing Souls, Leatherface, Snuff…

Burning Heads so:

burning heads 200

Phil – kitara
DJ TDK (Thomas) – bobni, vokali
JYB – bas, vokali
P. Samprass (Pierre) – kitara, glavni vokal
Fonfon (Eric Fontaine) – kitara

 

Diskografija:
Burning Heads EP (1991)
Burning Heads (1993)
Dive (PIAS, 1994)
Super Modern World (PIAS, 1996)
The Weightless Hits (PIAS, 1997)
Be One with the Flames (Epitaph Records, 1998)
Wise Guy EP (Pinnacle Records, 1998)
Escape (Victory Records, 1999)
Opposite (Sony Records, 2002)
Taranto (Sony Records, 2003)
BHASS/Never Trust a Punk (Sony Records, 2004, with Alif Sound System )
Bad Time for Human Kind (Opposite, 2006)
Incredible Rock Machine (Opposite, 2006)
Opposite 2 (Opposite, 2007)
Split 12" with The Adolescents (Opposite / Slow Death / Wee Wee, 2009)
Spread The Fire (Opposite, 2009)
Hear This (Opposite Prod, 2011)
 
 

Zadnje objave