ProgramKlubski večeriponedeljek, 11. 9. ob 22.00 – DubLab: Every Dub Shall Tell

ponedeljek, 11. 9. ob 22.00 – DubLab: Every Dub Shall Tell

Kot se za otvoritev sezone spodobi, v ponedeljek plešemo na DUB muziko. V goste smo povabili kopico talentiranih slovenskih producentov in selektorjev, ki so tudi stari znanci Dub Lab večerov.
 
Vsem dubberjem garantiramo, da bo ta večer 100% dubwise style! Začnemo točno ob 22:00 s selekcijo LionShine-a!
 
LionShine: 22:00 - 23:20
DJ L.T. : 23:20-00:40
Koneski: 00:40 - 02:00
The W!ld Citizen: 02:00 till the end.
 
Koneski je mlad dub producent in selektor, kateri je začel prisustvovati Reggae sceni nedolgo nazaj. Sodeloval je na različnih projektih kot so DubLab, Massive, Reggae Allnighter in Overjam. Ustvarja lastno produkcijo, katero je moč slišati na radijskih valovih, ploščku ali pa na kompilacijskih mixtejpih. Njegova značilnost je dubwise glasba Roots Radics-ov iz 70' in 80' let prejšnjega stoletja - globok basi in trdovratna ritem sekcijo.
https://tinyurl.com/koneskisession
https://tinyurl.com/koneskiklemenklemen
 
The W!ld Citizen prihaja iz mesta Ljubljana in je protagonist Reggae Allnighterjev v ljubljanskem ZOO. Od njega lahko pričakujemo selekcijo težkih Dub, Roots Reggae in Stepper plošč. Vsak mesec lahko poslušate nov mesečni dnevnik na njegovem mixcloudu, da bi dobite občutek kakšen vibe lahko pričakujete. RISE FOR UNITY!
https://www.mixcloud.com/theWildCitizen 
https://www.facebook.com/borissoundsystem/?ref=br_rs 
 
LionShine je slovenski Dj iz Ljubljane. Posveča se vsem mogočim variacijam reggae glasbe, vse od Rootsov, Duba, Dancehalla in Jungla. Doma najraje nastopa na DubLab večerih v Channel 0, prav tako tudi na Basolovka eventih katere je začel organizirati s svojo ekipo. Na tokratni ediciji DubLaba se bo osredotočil zgolj na Dub selekcijo, ki jo je v svojih letih nabral v vinilni ter tudi v digitalni obliki. Če ga boste želeli poslušati, boste tokrat morali biti zgodnji saj bo na sporedu od 22h dalje.
https://m.mixcloud.com/LionShine/dub-academy-student 
 
Dj L.T. je mlad dj, ki je zrasel za bežigradom v ljubljani. Kasneje je pomagal pri ustanovitvi glasbeno kulturnega društva LjubljanJah Vibes. Življenje mu vedno pomaga prebroditi reggae glasba ki ga polni z pozitivo in močjo.
https://www.mixcloud.com/tin-vidnjevi%25C4%258D
https://soundcloud.com/tin-vidnjevi
https://www.facebook.com/LTreggae
 
Dubbing is a must!!! 
 
 
Spremljate nas lahko na www.facebook.com/dublabch0
Dub Lab Mixcloud
 
Vstopnina: 3 eur 
 
 
 
http://youtu.be/50zMKi_8_Ts
 
 

Zadnje objave