ProgramKlubski večerisobota, 6. 5. ob 22.00 - Dub Lab Special: Official Bass Camp ORFU 2017 Launch party

sobota, 6. 5. ob 22.00 - Dub Lab Special: Official Bass Camp ORFU 2017 Launch party

Za ljubitelje nalomljenih in težkokategoričnih bass ritmov vam v soboto 6.5.2017 - Dub Lab pripravlja še eno izmed specialk letošnje sezone, tokrat v sodelovanju s festivalom BASS CAMP ORFU (Madžarska). V našo prestolnico prihajajo eni izmed vodilnih lokalnih predstavnikov madžarskega bass podtalja, ki so pripravljeni dodobra zatresti Channel Zero. Obeta se nam večer poln novih smernic v žanrih kot so: Dub, Dancehall, Dubstep, Bass, Grime, Halftime, Dnb, Jungle in ostalih bass derivatih. 
 
Line up: Bergi, Sirmo, Nnothing. Darth P, Freeverse, Rollking.
 
Po uspešni in nepozabni otvoritvi festivala poleti leta 2016, se Bass Camp 19. - 22. julija 2017 vrača s  4-dnevnim dogodkom, ki bo postregel s težko kategorijo v bass zvrsti glasbe! Festival temelji na velikem kampu v mestecu Orfű, ki se nahaja v jugozahodnem delu Madžarske. 
Skrit v slikovitih hribih Mecsek, zraven čudovitega jezera in daleč stran od hrupa velikih mest, je prizorišče kot nalašč za druženje vseh, ki ljubijo alternativno stran zvrsti drum & bass-a, dubstep-a, jungle-a, uk garaže, dub-a in grime-a ter preostale bass elektronike. Poleg žanrov najodmevnejših Madžarskih DJ-ev, bo festival gostil več kot 30 nastopajočih iz Velike Britanije in ostalih sosednjih držav. Vsakdo, ki se je udeležil prvega Bass Camp-a lansko leto vam lahko pove, da je to ena izmed tistih glasbenih izkušenj, ki jih ne želite zamuditi. Festival s posebnim vajbom in v družbi prijetnih ljudi! I Facebook I Mixcloud
 
 
Dubbing is a must!!! 
 
 
Spremljate nas lahko na www.facebook.com/dublabch0
Support: Reggae.si
 
Vstopnina 5 eur
 
 

Zadnje objave