ProgramKlubski večeriponedeljek, 22.2. ob 22.00 – DubLab: TRIG LAW (Slo/Hr)

ponedeljek, 22.2. ob 22.00 – DubLab: TRIG LAW (Slo/Hr)

(drum&bass, electro, dub, ambiental), after DJ set by: MARCO GRABBER aka VELEBEAT
 
V ponedeljek na Dub Lab odru gostimo LIVE zasedbo, ki sliši na ime TRIG LAW. Zasedbo sestavljajo prekaljeni glasbeni mački s pestro glasbeno preteklostjo. Po koncertu : MARCO GRABBER aka VELEBEAT.
 
MARCO GRABBER - elektronika
 Organizator klubskih partijev že od leta 1996, tudi Heineken Thirst in MTV Dance Floor Chart. Ustanovitelj MTV Valkana Beach festivala. Kot DJ je nastopal po klubih v Europi in Rusiji. Dela projekte za Aquarius Records (Hr), Reflektor Music (Slo), Laus Records (UK), Family Grooves (Cro) in Lovezone Records (France).
Soustanovitelj in producent slovenskih skupin Manouche in Kisha ter hrvaških Golem in Dalmatian Dub. Grabber se poleg glasbe ukvarja tudi s grafičnim designom in video produkcijom.
 
IGOR LEONARDI - električna in midi kitara
Igor je v mladosti igral s slovenskimi kultnimi skupinami Begnagrad, Quatebriga in Miladojka Youneed. Kasneje je 10 let preživel v ZDA, kjer je z mnogimi glasbeniki preigraval Jazz (Don Cherry), Rock (Metallica-kdor ne verjame, naj preveri na Google) in Hip Hop (Telefunken). Trenutno vodi slovenski Fake Orchestra.
 
KREŠIMIR TOMEC - bass
Basist, producent, ustanovni član skupine Cubismo. Večktarni dobitnik prestižne nagrade Porin. Sodeloval je s skupinami: Ritmo Loco, Peter Lovšin, Dino Dvornik, Magnifico, Nina Badrić, Bolesna braća, Fake Orchestra, Oliver Dragojević, Golem, Dalmatian Dub in trenutno z Manouche. Njegova glasba je izšla tudi na mednarodnih založbah in projektih: »Jazz It! Perfect Toy Records«, 
Rambling Japan in Visions UK.
 
ANDREJ ZAVAŠNIK ZAVA - bobni
Aktivni član skupin Srečna Mladina in Jardier. V preteklosti je sodeloval z bendi: Golem, Gušti in Polona, Skor in Voodoo Popeye. Zava se poleg glasbe ukvarja tudi s fotografijo in video produkcijo. I Video
 
Support: Reggae.si
 
Dubbing is a must!!! 
 
 
You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video
 
 

Zadnje objave