ProgramKlubski večeričetrtek, 21. 6. ob 21.00 – Kamizdat RENTGEN: Dodecahedragraph

četrtek, 21. 6. ob 21.00 – Kamizdat RENTGEN: Dodecahedragraph

Dodecahedragraph: MIXTURES & LEFTOVERS
+ Lifecutter
+ Gašper Torkar


 
Kamizdatov drugi večer v seriji raziskovalnih in pustolovskih razkrivanj zvoka in lokalnih godb - Rentgen - predstavlja izid nove kasete in spletne izdaje zasavskega Dodecahedragraph, čigar novo glasbo smo pod tem imenom že prav nestrpno čakali. Gre za izjemno širok spekter tako hrupne kot mestoma harmonične godbe, ki svobodno operira z ritmičnimi pulziranji in zidovi temnega šuma in izvira tako iz analognih kot digitalnih generatorjev in procesorjev. Podprla ga bosta sosed Lifecutter in Gašper Torkar. 
Torej zvočno-hrupni trojček nastopov, ki jih v tej kombinaciji res ne smete zamuditi, če kaj date na svojo glasbeno-zvočno širino.

 

KAMIZDAT je slovenska spletna založba, usmerjena v izdajanje lokalnega glasbenega ustvarjanja v širokem spektru raznolikih, večinoma elektronskih žanrov. Izdaje so na voljo kot prosti prenos (plačaj kolikor zmoreš) in kot ročno izdelani, samosvoje oblikovani fizični izdelki, ki so posledica sodelovanja z lokalnimi ustvarjalkami in ustvarjalci.
 
Vstopnina: 6€ z rezervacijo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. , 8€ na dan dogodka
 
 
 
 

Zadnje objave