ProgramKlubski večeri

petek, 31. 3. ob 23.00 – Everything goes

Le en dan pred prvoaprilskimi šalami bo DJ ekipa Everything Goes še enkrat več zaropotala v klubu Channel 0 za vse tiste, ki jim žanr glasbe ni pomemben, dokler se zabava. Šala… Glasno bo in divje, saj se bosta v goste prikradla Črt in Matej iz koncertno-organizacijskega dua Dirty Skunks in se pridružila že preverjeni četverici v postavi Sunneh, Rope, Jerry in Fogy. 
 
Torej v petek, 31. marca vemo kje bo žur. Pridruži se!
 
w/ Dirty Skunks, Rope, Jerry, Sunneh, Fogy

Preberi več

 

ponedeljek, 3. 4. ob 22.00 – DubLab: Madamdub & Selyak

MADAMDUB (Dubomb Crew MB) - roots, dub, digital dub, steppers in dubstep.
 
DUBOMB je bil ustvarjen v začetku leta 2011 v mariborski Pekarni, od takrat je nastalo okoli 40 Dubomb dogodkov s številnimi glasbenimi skupinami in DJ-ji. Crew pa ves ta čas deluje tudi kot DJ kolektiv. Predstavili so se že na mnogoštevilnih festivalih, dogodkih in prostorih kot so Overjam, Festival Lent, Dublab, Metelkova mesto, Jungle Flash, Bass Camp, Medika Zagreb, Salzburg in mnogokje drugje. I Youtube playlista
 
SELYAK - Po dolgem času ponovno na Dub Lab odru – bivši sodelavec Radia Študent, zbiratelj vinilov, organizator koncertov, gojitelj bambusa, prevajalec, DJ, zeliščar... itd. Zadnji dve leti se intenzivno ukvarja z očetovstvom. Je član zasedbe Dubzilla, ki je v zadnjih desetih letih pustila svoj pečat na obzorju slovenske basovke godbe. Sprva v DJ kolektivu Dubsystem Sound, kasneje v solo projektu Free Form Dub in nenazadnje v live dub zasedbi Dubzilli, ki deluje še danes in velja kot zastavonoša za slovensko dub sceno. Za tokraten Dub Lab večer bo pobrisala prah s svojih vinilov in nam postregel z dub fuzijo širokih razsežnosti. In DUB we trust. I Soundcloud
 
Dubbing is a must!!! 
 
 
Support: Reggae.si
 
Vstopnina: 3 eur 
 
 

ponedeljek, 10. 4. ob 22.00 – DubLab: Reggaeneration Sound

DubLab na svojem odru prvič predstavlja Reggaeneration Sound. Leta 2009 se je Reggaeneration sound prvič predstavil publiki v Črni na Koroškem na Roots JamDown inna Black Town eventu. Od takrat se je sound udejstvoval na veliko žurih, prirejal in še prireja pa tudi lastne evente Downtown top ranking v takratnjem Klub baru in sedaj v Špajzu. 
 
Trenutno sta aktivna člana Dub Spencer in CoolJah, ki sta pristaša roots glasbe. Njuna strast so "old school" roots reggae, rockers in dub vajbi na vinilnih ploščah. Kot bi rekla selektorja, original style.  
 
Dubbing is a must!!! 
 
 
Support: Reggae.si
 
Vstopnina: 3 eur 
 
 

ponedeljek, 17. 4. ob 22.00 – DubLab: Sunneh & Freeverse

Sunneh (Everything Goes, Filter) 
Freeverse (Tigerbalm, Filter) 
 
Po krajši pavzi se na oder DubLaba vračata Sunneh in Freeverse, ki bosta v svoji klasični maniri “all-styles” dj seta postregla z različnimi glasbenimi žanri. Poleg standardnih novitet iz sveta uk-bass glasbe bo moč slišati vse od baile funka, dancehalla, jungla ter grima. V mixih pa ne bo manjkal tudi kakšen svež Freeversov produkcijski izdelek! 
 
https://www.facebook.com/TigerbalmClub 
https://soundcloud.com/freeverse 
https://www.mixcloud.com/freeverse 
 
Dubbing is a must!!! 
 
 
Support: Reggae.si
 
Vstopnina: 3 eur
 
 

ponedeljek, 24. 4. ob 22.00 – DubLab: Ohoroho (DubLab Crew)

Selektor OhoRoho je strasten zbiratelj reggae glasbe že več kot 15 let. Redni gostje ga verjetno dobro poznajo saj je že od samih začetkov ponedeljkovih Dub Lab večerov prisoten kot selector, promoter, in grafični oblikovalec. Kot del Dub Lab ekipe se je predstavil tudi na poletnih festivalih kot sta Sajeta in Bass Camp. 
 
Tokrat nas bo OhoRoho s selekcijo svojih najlubših komadov popeljal na popotovanje skozi: ska, rocksteady, reggae, roots, rockers, ragga, steppers, dub, jungle in še kaj.  
 
Dubbing is a must!!! 
 
 
Support: Reggae.si  

Preberi več