ProgramKlubski večeri

četrtek, 27. 4. ob 21.00 - Mi smo tu - ljubljanski slam pokal

Število sedem je srečno število. In aprilski slam bo srečen. Tako smo se odločili in takšnega vam bomo postregli. Iskrenega, brezkompromisnega - direktno v vaše lepe mlade ksihtke. Počasi se navajate hoditi v Channel Zero. Le počasi. Korak od mimobežnega do odvisnosti je krajši, kot si mislite. Je pa biti zadet od poezije kr v redu. Stalno malce nad tlemi, malce pod soncem. Pridi!!!

 

 

petek, 28. 4. ob 23.00 – Frag::ments x d:light x LiquiFi w/ VILLEM (Spearhead, Metalheadz, C.I.A. / UK)

Aprilska drum'n'bass edicija je že pečena in kar komaj čaka, da skoči iz pečice in zatrese floor – rahli biskvit lokalnih Disc Jockeyjev (Frag::ments, LiquiFi & d:light) oblit s sladkim navdušenjem in z veliko sočno češnjo na vrhu! In z veliko sočno češnjo imamo v mislih eno izmed vodilnih postav liquid dramenbejsa – Villema (Spearhead Records, Metalheadz, C.I.A.)!
 
Angleški DJ in producent Andrew Wilson aka Villem je začel svojo glasbeno popotovanje v Ipswichu s kasetami z zgodnjim raveom. Pot ga je nato peljala v Bristol, kjer je študiral glasbeno teorijo in kompozicijo ter v roke prijel marsikateri glasbeni inštrument. Tako se je počasi ustvarjanje glasbe na Playstationu skupaj z bratom Benom (znanim pod DJ imenom Fields) prelevilo v klesanje svojega lastnega imena v kamniti zid dramenbejsa. Poleg trdega dela vloženega v solo kariero pa nikakor ne moremo mimo mnogih glasbenih sodelovanj – manjših, kakor tudi večjih. Skupaj z bratom sta postala dve polovici bolj temačnega dua pod imenom Mute ter skupaj z Makom, prijateljem iz najstniških let, postavila na noge založbo Utopia Music - ideja in dolgoletna želja Maka. Še eno sodelovanje, ki ga ne smemo pozabiti omeniti je The Vanguard Project, kjer skupaj s kraljem liquid dramenbejsa - BCeejem ustvarjata takšne in drugačne poslastice. Glasbene umetnine izpod Villemovih rok odsevajo njegovo raznolikost, talent in strast do synthov, funka ter me drugim vsekakor do nežnega bassa. Tole bo res eno slastno doživetje že skoraj na robu sladkorne!

Preberi več

 

nedelja, 30. 4. ob 23.00 – Everything goes

Pozabi prvomajsko kresovanje, če pa se bo KUD Channel Zero spet tresel ob Everything Goes zvokih! Poleg stalne četverice se nam bo na odru pridružil še Spade, ki bo dodal nedeljskemu večeru 30. aprila le še piko na i. Ker veš, da nočeš manjkat, za sam bonus pa je naslednji dan še dela prost dan. Živel prvi maj! Vabljeni!
 
w/ Spade, Rope, Jerry, Sunneh, Fogy 
 
Vstopnina: 4 eur do 24h / 5 eur
 
 

Zadnje objave