ProgramKlubski večeri

četrtek, 19. 10. ob 21.00 – Pesniški slam

Mi smo tu se levi v drugo leto svojega obstoja. Devetnajstega oktobra gre zares. In, seveda, v dokajšnji meri tudi za hec. Do 5 tekmovalk in tekmovalcev, trije tekmovalni krogi, vsakič po tri minute za vsakega slemerja in slemerko. O zmagovalcu odloča strokovna komisija in na koncu, v boju dveh najboljših za naslov prvaka meseca, še občinstvo, ki presodi najboljšo pesniško improvizacijo. 
 
Pridi, Mi bomo tu, bodi tu tudi ti!
 
 

petek, 20. 10. ob 23.00 – Refresh: Spejs Collective

Spet je čas za osvežitev: Refresh se po letu in pol odsotnosti vrača v Channel Zero! Kot uvod v sezono 2017/18 predstavljamo Spejs collective, skupino mladih dj-jev in producentov iz Ljubljane, ki so nase opozorili že spomladi z izdajo kompilacije 56315:launch in dogodki v številnih ljubljanskih prostorih.
 
V njihovi produkciji, ki predstavlja odličen prerez generacije t.i. Soundcloud beatmakerjev, kombinirajo elemente različnih stilov, od vplivov zadimljenih lo-fi hip hop instrumentalov in chopped&screwed kaset do nenavadnejših basovskih izletov v neznano, nujnih trapastih bangerjev in pridihom dinamike čikaškega footworka. I Soundcloud
 
Na odru Channel Zera se bodo predstavili Junker, Kaluza8 in Pinta z eksluzivnim 3-urnim back to back dj setom, za sleek intro in banger outro pa bo poskrbela domača ekipa v postavi Freeverse & Sunneh.

Preberi več

 

ponedeljek, 23. 10. ob 22.00 – DubLab: DUBWISE MASSIVE!

Glavna zvezda tokratne edicije Dub Lab večerov bo novozelandski producent Naram. Naram je reggae producent, ki se ga drži sloves enega najbolj avtentičnih »dobaviteljev« tako imenovanih riddim-ov. Njegova glabena prepletanja nostalgije in futurizma so opazili tudi različni vokalisti, s katerimi sodeluje, kar mu je prineslo več kot ducat natisnjenih vinilk za znamenite založbe, kot so Jahtari, Scotch Bonnet, Cubiculo Records,... Za svoje nastope uporablja analogno mešalno mizo, kar zagotavlja, da noben njegov nastop ni enak. Da bo vse slišati, kot se spodobi za takega virtuoza, bodo poskrbeli pri Boris Sound Systemu s svojim sistemom, ki ga bodo za ta večer postavili v prostoru Channel 0. Za ogrevanje bodo poskrbeli PulaP Reggae Station. Pričakujete lahko težkokategorne bass linije in pravo dozo dub glasbe!
 
Spremljate nas lahko na www.facebook.com/dublabch0

Preberi več

 

sobota, 28. 10. ob 22.00 - Drum and bass konferenca 2017

Kot vsako leto, bomo tudi letos priča tradicionalnemu konferenčnemu snidenju slovenskih kolektivov, DJ-jev, producentov in MC-jev, ki ustvarjajo glasbo hitrega sosledja bobnov, ojačanih z nizkimi tresočimi bas linijami, na kratko povedano »drum’n’bass«.
 
Ekipe iz cele Slovenije in sosednjih držav bodo tokrat na štirih prizoriščih udarile revijalno simultanko, njihovi DJi, MCji in drugi sodelujoči pa se bodo eden za drugim predstavili v metelkovskih klubih Gala Hala, Channel 0, Gromka in Mizzart. Vsi oboževalci raznolikih podžanrov drum’n’bass glasbe in kulture bodo tako prišli na svoj račun. 
 
Pridite in podprite svoj kru!
 
 
 

ponedeljek, 30. 10. ob 22.00 – DubLab meets JAMCOAST FAMILY feat. D-VIBE

Jamcoast Crew je ekipa šestih obalnih Dj-ev, ki so veliki navdušenci globokih basov in se najraje sprehajajo med zvrstmi kot so: reggae, dub, dancehall, dubstep, ragga - jungle, digital stepper, downbeat, mushup, bashment ter sorodnimi žanri.
Na mikrofonu se jim bo pridružil D-Vibe, bolj znan kot MC Italijanskih Rockers Dub Master in še mnogih drugih.
 
Spremljate nas lahko na www.facebook.com/dublabch0
 
Dubbing is a must!!! 
 
 
Vstopnina: 3 eur 
 
 

torek, 31. 10. ob 22.00 – Bright & Dark side of the 80's

Tradicionalna Halloween žurka v Ch0 in Gala hali!
 
Bright side @ Gala hala: CEKI
Dark side @ Channel Zero: HellEktro: VERONICA, THOR, MOONCHILD, TOMO
 
Najboljša soseda Gala hala in Channel zero sta spet združila moči in za noč čarovnic tudi letos skupaj načarala zakleto halloween žurko. Skupna vstopnina vam odpira vrata v oba kluba, kjer se bodo dogajale zaklete in copraste plesne orgije dolgo, dolgo v temno noč.
 
Okultni obredi bodo sledili sledečim ritmom: Killing Joke, Ministry, Nena, The Bangles, Young Gods, Duran Duran, Erasure, Skinny Puppy, Bauhaus, Laibach, Depeche Mode, Spandau Ballet, Bill Idol, Paul Young, Eurythmics, The Cure, U2, David Bowie, Yello, Queen, Madonna, Talking Heads, The Police, A-Ha, INXS, Aerosmith, The Human League, Kraftwerk, Nine Inch Nails, Denis & Denis, EKV, ….
 
Dresscode: Hell-oweeeen
 
Vstopnina za oba kluba: 6 eur 
 
 

Zadnje objave