ProgramKlubski večeri

ponedeljek, 22. 1. ob 22.00 – DubLab: Pon Repeat w/ Dj Danjahras

Music Policy: Roots, Reggae, Dancehall
 
 
Spremljate nas lahko na www.facebook.com/dublabch0
 
Dubbing is a must!!! 
 
 
Vstopnina: 3 eur
 
 

petek, 26. 1. ob 23.00 - SNIF x Soudiere

Za prvi SNIF dogodek leta 2018 vam pripravljamo zabavo, na kateri bo domače mojstre PHONKA podpiral eden izmed najbolj prepoznavnih prvakov tega žanra, Francoz, član PURPLEPOSSE ekipe, SOUDIERE. V goste bosta support prišla delat še ČLAN z obale MITAC in dober prijatelj iz zagrebške NO BALANCE ekipe TIKACH, ki bo nastopil b2b s SNIF reprezentativcem Shaom. Dogodek otvarja naš DVMIR in v znani šmelc maniri zaključuje Lil Ris. 
 
SOUDIERE je francoski producent, ki se je v zadnjih nekaj letih izkazal kot eden vidnejših akterjev v phonk/trill svetu. Kot se za člana ekipe PURPLEPOSSE spodobi, njegova produkcija temelji na odlični selekciji samplov in močnih southern hip hop ritmih. V svoji karieri je sodeloval z nam že znanimi imeni, kot so Dj Smokey, Drae da Skimask in GRXGVR, izdal pa je tudi že veliko EPjev, ki jih lahko poslušate na spodnjih povezavah.

Preberi več

 

petek, 9. 2. ob 22.00 - DeepEnd! x DubLab - chapter X. w. Egoless

Line up:
EGOLESS (DEEP MEDi) HR
DubDiggerz (Artikal Music UK, Plantpower Records) SI
Kanomotis (DeepEnd!) SI
CLZ (DeepEnd!, Loot The Poor) SI
VJ 5237 SI
 

Preberi več

 

petek, 16. 2. ob 23.00 - Elektroliza: DJ ASSAULT

XED (Crobot Crew) 
BAKTO (Tekk Djz, Tetkine Radosti, JBE) 
OCULAR (Elektroliza) 
--
Dolgoletna klubska serialka Elektroliza bo ponovno poskrbela za visoko naelektreno ozračje; v goste končno prihaja ghettotech prvak DJ Assault! Za primerno temperaturo na plesišču bodo za garmofoni skrbeli serviserji Xed, Ocular in Bakto.
 
Craig Adams, producent in DJ ter strastni zbiratelj plošč od malih nog, brez katerega detroitska plesna glasba ne bi bila popolna, je namreč ob boku z DJ Godfatherjem (spomnimo se njegovega nepozabnega gostovanja leta 2010) inovator glasbenega žanra ghettotech oz. t.i. “booty” glasbe. Sredi devetdesetih let prejšnjega stoletja sta namreč ustvarila edinstveni glasbeni slog, ki je spojil koščke glasbene kulture okoli njiju. Techno in electro iz Detroita, house iz bližnjega Chicaga, bass iz Miamija in pa ulični hip hop sta začinila sočnimi, neposrednimi in občasno pornografsko obarvanimi besedili.

Preberi več