Program

Četrtek, 28. 2. ob 19.00 – Galerija CH0: Tinka Leskovšek: "Dlaka"

Otvoritev razstave
 
Dlaka / akvarel / najtanjši čopiči / občutek za teksturo in detajle / intimno in oblečeno.
 
Tinka Leskovšek je študirala likovno pedagogiko v Ljubljani. Vrsto let je aktivno sodelovala z Gledališčem Koper, kjer se je ukvarjala s scenografijo, sedaj pa večinoma ilustrira otroške knjige in oblači živali v puloverje.
 
Vstop prost.
 
 
 

Četrtek, 28. 2. ob 20.00 - Prebiralnik

Proza - kratka zgodba, izseki iz romanov, prevodi, črtica, basen, pravljica, drama ali dramsko dejanje, aforizmi, poezija v prozi in še in še. Pridi!

 

Četrtek, 7. 3. ob 21.00 - Level 16: Phoenician Drive (BE), Igralom (SRB)

Le dva tedna po bližajočem se obisku ruskega punk-jazz kvarteta Brom bo Leveł Up zadel dvojni udarec eksotičnega psych rocka. Belgijska zasedba Phoenician Drive, ki k nam prihaja na krilih istoimenskega prvenca, svoj zvok plemeniti z instrumenti in glasbenimi vplivi Bližnjega vzhoda, medtem ko srbski trio Igralom, ki je jeseni izdal svoj drugi album Sunovrat, navdih črpa predvsem iz tuareške tradicije saharskega bluesa, ki ga vešče prepleta z balkansko melanholijo. Facebook dogodek najdete tukaj, še prej pa ne pozabite na Level 15.                                                                                           *Expand for English*
 

Petek, 8. 3. ob 23.00 - SUBØ: Tigerbalm w. KG

 
 
Tigerbalm po januarskem ognjevitem štartu z Moleskinom tudi na prvem pomladnem SUBØ nadaljuje sodelovanje z založbo Goon Club Allstars, ki jo tokrat zastopa KG aka. lanskoletna suverena kandidatka za prvo damo uk funky housa. Poleg nje na lineup vračamo cl_tr, iz Ustanove pa je prvič vpoklicana Estera. Zabavno bo!
 
Vstopnina: 4€ do polnoči, 6€
 

Zadnje objave