Program

Četrtek, 13. 12. ob 21.00 - Andrea Belfi (It) + Jaka Berger - Brgs (Slo)

Po navdušujočem koncertu izpred dveh let z Nils Frahmovo zasedbo Nonkeen v Kinu Šiška, se italijanski bobnar, skladatelj in eksperimentalni glasbenik Andrea Belfi vrača v Ljubljano s svojim energičnim in karizmatičnim nastopom in promocijskim koncertom ob izidu novega albuma Ore, ki je izšel za novo londonsko založbo Float. Koncertni večer bo uvedel eden bolj aktivnih in raznolikih bobnarjev, tolkalcev na slovenski sceni v zadnjem času Jaka Berger- Brgs. Vstopnina: 7€

 

Petek, 14. 12. ob 22.00 - DeepEnd! x Dub Lab - Chapter XI. w. D-Operation Drop


D-OPERATION DROP (ScrubADub, LionCharge, ZamZam) 

FLO (Chord Marauders, DeepEnd!, Loot The Poor)
DubDiggerz (Navy Cut, TRUSIK, Artikal Music UK)
Kanomotis (DeepEnd!)
 
DeepEnd! je gibanje, ki se vrti okoli sound system kulture. Poleg producentov iz domače založbe, v goste prihaja italijanska ekipa D-OPERATION DROP, ki je na sceni že od leta 2010.  Za zvok bo poskrbel BORIS sound system.
 

Sobota, 15. 12. ob 23.00 – Kung FU Techno

STUPA, LxS, ADAMM
VJs: Dimension + Nibera

Neusmiljena techno disciplina vam zagotavlja temačen allnighter pod poveljem kamniške taktirke. Kung Fu Tehno je obred, “elektronski kult”, ki s pomočjo glasbe in vizualij ustvarja svojo interpretacijo svobodne izkušnje. Tehno izpod prstov izkušenih inovativnih producentov in DJ-jev radikalno dekonstruira dojemanje časa. Ustvarja abstraktno zvočno krajino zaznavanja in predelovanja možganskih dražljajev, ki jo dopolnjuje z efikasnim vizualnim kanalom tekom celega večera. Vabljeni, da doživite svojo lastno izkušnjo elektronske glasbe.

Vstopnina: 5€, 7€ po polnoči

 
 

Ponedeljek, 17. 12. ob 21.00 – Dub Lab: Domaćica

Na ponedeljkov Dub Lab večer se bo znova odvila Domaćica original, znotraj katere bomo organizirali OPEN MIC oz. odprti mikrofon.
 Na večer vabimo skladatelje, rimopisce, reperje, freestajlerje, pevce in igralce inštrumentov, da se nam na odru pridružijo in z nami soustvarjajo Domaćico original na prav poseben način. 
 

Četrtek, 20. 12. ob 19.00 – Galerija CH0: TIA AVSEC: Kolerična luna

Kolerična Luna je čas med prvim krajcem in polno luno.

Za izhodišče instalacije Kolerična luna postavljam karto neba določenega trenutka, ki pa se je ne lotevam v astrološkem smislu (kaj nam ta karta lahko pove), temveč se osredotočam zgolj na videno, zaradi česar tudi omenjeni trenutek ostaja nerazkrit. Karto dojemam kot premikajočo se sliko, ki se skozi čas spreminja. Ker pa ni namenjena proučevanju, se tudi astrološki simboli posledično zabrišejo. Tako je karta paradoksalno oropana dela vizualnosti.

Edini prepoznaven in izstopajoč simbol ostaja luna. Opazni so le njeni premiki. Kot govori že sam naslov razstave, pa je luna tudi edino nebesno telo, ki nam podaja nekaj več od le videnega.

Preberi več

 

Petek, 21. 12. ob 22.00 - Dubwise Massive! with Dubbing Sun Sound System (AT)

King D (DUBBING SUN SOUNDSYSTEM)

Dr.Bancho (RiddimOperator Radioshow)

The Wild Citizen (BORIS Sound System, Massive!)


 
Slovenija hoče še prave sound system glasbe in Massive! vam v sodelavnju z Dub Labom ponuja prav to! Channel Zero ponosno predstavlja Dubwise Massive! With Dubbing Sun SOUND SYSTEM. 
 

stran 1 od 2