Četrtek, 18. 10. ob 21.00 - Farflung (ZDA)

Psihedelični space rock pionirji (Chrome, Hawkwind, Can). Legendarno!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Petek, 19. 10. ob 23.00 - Mami's Magic Season Opening

Poletje in festivali so za nami, gospa Jesen nam počasi trka na vrata. Naše bose noge bomo obuli v čevlje, ki so čakali na novo plesno sezono.
Mamina magija odpira klubska vrata s svojimi čarovniki in pripravlja napoje za psihedelična potovanja v druge dimenzije. 
 
Prvi dogodek nam bo popestril gost iz Srbije.  Dj Stole je svoje prve korake kot sukač diskov psihedelične zvrsti začel v 90. letih prejšnjega stoletja. Kmalu zatem se je pridružil organizaciji  XperimenT DJ crew-a. Skupaj so začeli uspešno pot organizacije dogodkov v Beogradu in po Srbiji.  Med 2005 in 2013 je kot lastnik priljubljenega trance, techno in progressive kluba v mestu promoviral mlade producente iz Srbije ter svetovne zvezde Psy scene.  V 25 letih delovanja je razvil unikaten stil, ki obljublja plesno norijo.  Stole Soundcloud, Stole Mixcloud
 

Ponedeljek, 22. 10. ob 21.00 - Dub Lab: Domačica

Reggae, dub, dancehall, roots ...
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Četrtek, 25. 10. ob 20.00 - Divine Shade (FR)

Mladi francoski darkwave/electro trojček Divine Shade prisega na zvok, ki ga boste zlahka prepoznali ob poslušanju bolj poznanih bendov, kot so Nine Inch Nails, Joy Division, The Cure, Sister Of Mercy, Black Light Burns, Sonoio, How to Destroy Angels ...
Bend prihaja iz Lyona, ima za seboj že dva EPja ter se pojavlja kar na nekaj mednarodnih kompilacijah.
Za vse ljubitelje Hellektro večerov. Bandcamp, Youtube, Deezer
 
 

Petek, 26. 10. ob 22.00 - Dub Lab: Dubwise Massive! with Higher Meditation

Surova doza basovsko obarvanega duba. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sobota, 27. 10. ob 20.00 – Drum and bass konferenca 2018

Piše se 10. leto, ko bomo priča tradicionalnemu konferenčnemu snidenju slovenskih kolektivov, DJev, producentov in MCjev, ki ustvarjajo glasbo hitrega sosledja bobnov, ojačanih z nizkimi tresočimi bas linijami, na kratko povedano drum’n’bass.
Deseta, jubilejna konferenca nas bo presenetila tako kot se za obletnico spodobi!
 
Vstopnina: 15€ v predprodaji
 
 
 

stran 1 od 2

Zadnje objave