Vsak ponedeljek!

 

     

 

DUBBING IS A MUST!

petek, 23. 2. ob 23.00 – Refresh: MUNGO (Radar Radio / VB)

MUNGO (Radar Radio, UK) I Soundcloud
Bartillier I Mixcloud
cl_tr I Mixcloud
Freeverse I Soundcloud I Mixcloud
DVS I Soundcloud
 
Konec zime v Ljubljano prinaša svež veter iz Londona v obliki enega ključnih akterjev Radar Radia, prvega glasnika vzhajajočega zvoka deževne prestolnice. V Channel Zero prihaja Leo Thomson aka. MUNGO!
 
Kadar ni zaposlen z ustvarjanjem vizualne podobe za vedno pomembnejše vozlišče mladih angleških ustvarjalcev, Mungo bodisi v svoji radijski oddaji bodisi v klubih londonskega podzemlja dokazuje, da gre tudi za enega najzanimivejših DJ-jev na sceni. V 3 letih, ki jih je kot rezident preživel na Radar Radiu, je razvil prepoznaven brezkompromisen slog, v katerem suvereno manevrira med neprizanesljivo klubsko artilerijo in momenti plavajoče r&b/hip hop/dancehall senzibilnosti. Posameznik, ki aktualnim trendom in smernicam ne sledi, temveč jih narekuje. Sveže, surovo in čvrsto!  
 
Vstopnina: 3€ < 00:00 < 5€ 
 
 

ponedeljek, 26. 2. ob 22.00 – Dub Lab Live: R.esistence in Dub (I)

Na tokratnem Dub Lab Livu vam predstavljamo izkušen dub četvorec iz italijanske Furlanije. Prvi album od šestih so posneli pred desetimi leti, nastopali že na mnogih odrih po Evropi ter sodelovali z znanimi imeni kot so General Levy, Mad Professor, Ras Tweed, Rankin Joe in še mnogimi drugimi. 
Zagotavljamo vam koncert, poln energije in prvovrstnega duba. Vstopnice lahko kupite tudi v predprodaji na vratih kluba Channel Zero.
 
Člani benda:
ToFFo Selektah (dubmaster)
Zen-I (trobenta & synths)
Pierre Chemist (sax & melodika)
Ste’Pit (bass)
 
Vstopnina: 5€ 
 
Spremljate nas lahko na: 
 

sreda, 28. 2. ob 21.00 – Level 11: ### (HR) + Neon Lies (HR) + ZircuS (SLO)

Na zadnji februarski dan se na Leveł Up predstavlja hrvaška karavana. Gre za konec habsburške turneje, na katero so se z namenom promocije novega EPja odpravili ###, poznani tudi kot dR:dR:dR. Ob odsotnosti njihovega producenta Zarkoffa bo ob njih nastopil Neon Lies, priznani zagrebški darkwave synth punker. Poleg tega se na ljubljanske odre po dolgem času spet vrača slovenjgraški glasbeno vizualni kolektiv ZircuS Art.
 
 
### je instrumentalni rock/noise trio iz Siska, ki je princip naredi sam (DIY) pripeljal do zavidljivih razsežnosti - najsi je to prestavitev celotnega studia v razna nenavadna okolja, kot so prostori mestne klavnice, tovarne žarnic in železarne, ali pa gradnja 300 križev, ki jih nato za potrebe videospota spustijo po reki. A princip se ne ustavi pri snemanju, sami naredijo tudi videospote in oblikujejo ovitek plošče, ki ga nato lastnoročno natisnejo. Do sedaj so izdali 3 EPje in album Svjetlo, na tokratni turneji pa promovirajo novi EP Uzvodno.

Preberi več

 

petek, 2. 3. ob 22.00 – DUB LAB Friday: DJ VERSO // 30th B-Day Bashment

Za prvi petek v mesecu marcu najavljamo enega najbolj divjih dancehall partijev tega leta, kjer nam bodo nastopajoči s svojimi selekcijami in plesnimi koraki pričarali vzdušje z ulic Kingstona. V goste tokrat prihajata dancehall ambasadorja DJ Shone Alcapone iz Srbije in Tommy T iz Jamajke. Z domače scene nas bodo z roots reggae selekcijo in podobnimi derivati segreli stari znanci Dub Lab eventov Freedom Fighters sound, z dancehall ritmi pa bo nadaljeval slavljenec DJ Verso, komur se bodo na odru pridružile kar 3 plesne
skupine – Dubble Sickz Squad, Shee students team ter 3nity.
 

ponedeljek, 5. 3. ob 22.00 – JOE NICE (USA) - AMERICAN AMBASSADOR OF DUBSTEP / support: DubDiggerz

JOE NICE je svetovno priznan DJ, prisoten na dubstep sceni od samega začetka in prvi, ki je ta žanr iz Anglije prinesel v ZDA in Baltimore, od koder prihaja. Že leta 2003 je začel z radijskim šovom GourmetBeats, ki še vedno oddaja (trenutno na SubFM London). Bil je tudi soustanovitelj prvega dubstep večera v ZDA, DubwarNYC.
 

četrtek, 8. 3. ob 21.00 – MOTORPSYCHO + Dope Calypso

V Channel Zero prihajajo legende Motorpsycho, ki že dve desetletji križarijo po rockerskem psiheverzumu in vanj uvažajo prvine proga, jazza, noisa in česarkoli jim pač pade na pamet. Kar štirikratne dobitnike cenjenega norveškega grammyja, ki so sodelovali tudi s Steveom Albinijem in bendom Jaga Jazzist, je pred dvema letoma poživil nov bobnar, sicer član zasedbe Zu. Z njim so za vplivno založbo Rune Grammofon ustvarili lanski krepki dvojni album The Tower, med drugim posnet tudi v znamenitem studiu Rancho De La Luna.
 
Po poslušanju nove izdaje si recenzenti delijo mnenje, da je novi prišlek ponovno razplamtel ogenj v Motorpsycho. Po odlično sprejetem, a bolj introvertiranem predhodniku Here be Monsters, album The Tower namreč pogumno zakoraka dlje kot katerakoli bendova izdaja do zdaj in se dotakne celo stoner voda, rezultat pa je eksplozivna, masivna mojstrovina, ki črpa iz Motorpsychovih preteklih vrhuncev in gre še stopničko višje. “Veliko delo v vseh pogledih, ekspanzivno, a konsistentno izvrstno,” so zapisali pri Team Rock, zato le brž po vstopnico – na dan žena se vidimo v Channelu Zero! 
 

stran 1 od 3