Ponedeljek, 21. 1. ob 21:00 - Dub Lab: Domaćica - OPEN MIC

Na ponedeljkov večer, 21. januarja, se bo na Dub Labu znova odvil dogodek Domaćica original, znotraj katerega bomo organizirali OPEN MIC tj. odprti mikrofon.
 Na večer vabimo skladatelje, rimopisce, reperje, freestajlerje, pevce in instrumentaliste, da se nam na odru pridružijo in z nami soustvarjajo Domaćico original na prav poseben način. 
Opozorilo: na večer so vabljeni tako amaterji, ki še iščejo svojo pot, kot tudi profiči, ki bi radi testirali nov material.

Preberi več

 

Četrtek, 24. 1. ob 19.00 – Galerija CH0 - SANDRA KOCJANČIČ: Nova koža / New skin

Primorska oblikovalka Sandra Kocjančič oblikuje nakit s posebno tehniko, pri kateri nastaja žična vezenina, ki je oblikovalkina specifika. Pri svojem delu uporablja srebro, zlato, baker, drage in okrasne  kamne, včasih tudi odpadke ter druge materiale. 
 
Sandra Kocjančič v slovenski oblikovalski prostor vnaša razigranost in stilsko dovršenost, ki jo umeščata med perspektivne mlade ustvarjalke. V širšem kulturnem kontekstu je njeno delovanje pomembno in prepoznavno predvsem zato, ker ji kot spretni oblikovalki uspe obvladati in povezovati različne stile in materiale, njeno delovanje v galeriji, društvu in mednarodnem prostoru pa nesebično prispeva k promociji slovenskega sodobnega nakita. 
 

Četrtek, 24. 1. ob 20.00 - Prebiralnik & Mi smo tu!

V prvem mesecu novega, devetnajstega leta v tretjem tisočletju, bomo udarili z dvojno močjo dveh literarnih serij v Ničelnem kanalu. Najprej izbor novih proznih dognanj, nato pa udarno naprej, še en večer slam poezije v nizu Mi smo tu! Tokrat večina tekmovalcev prihaja z obale. Sveži glasovi vas vabijo, da četrtkov večer preživite v najglobjem gnezdu na Metelkovi.
 
 

Petek, 25. 1. ob 23.00 - SUBØ: Tigerbalm w. Moleskin

SUBØ po uspešnem decembrskem zaključku v novo leto vstopa s svežimi močmi. Pripravite se na naslednjo v vrsti noči bangerjev brez omejitev - z izredno zanimivim londonskim gostom, domačim mladim upom in utečeno rezidenčno ekipo!
 
 
 
 

Ponedeljek, 28. 1. ob 21.00 - Dub Lab: Domaćica / Dj Clash

V nizu zanimivih in raznolikih večerov na Dub Labovi Domačici bomo tokrat gledali spopad DJ-jev. DJ clash temelji na osnovah betlanja v repu in hip hopu, vendar s poudarkom na besedilu ali stilu izvajalca.
V zdaj že drugem tovrstnem večeru Keso in L.T.  pripravljata pravi gladiatorski boj, ki si ga je vredno dati v opomnik.
 

Preberi več

 

Četrtek, 31. 1. ob 22.00 - MENT_______________________Ljubljana

Zimski festival glasbene kreativnosti, ki se bo odvil na različnih prizoriščih v Ljubljani med 30. januarjem in 1. februarjem 2019, napoveduje peto edicijo. MENT Ljubljana, v letu 2018 izbran za najboljši manjši in najboljši klubski festival v Evropi, utrjuje pridobljena naziva s slavljenjem razburljive koncertne scene iz cele Evrope. 
 

stran 1 od 2

Zadnje objave