Nedelja, 24. 3. ob 20.00 - Thot

Po desetletju iskanja identitete znotraj glasbe v več albumih, EPjih, videoposnetkih, remiksih in evropskih turnejah nam Thot prinaša svež zrak v industrial-rock in post-rock zvrsti z novim albumom Fleuve, ki ga je sproduciral Magnus Lindberg iz Cult of Luna. Ne zamudite !
 
 
 

Torek, 26. 3. ob 19.00 – Galerija CH0: Ana Žerjal: 45.510997, 13.745521

Kiparka mlajše generacije, ki so ji všeč rastline. Zadnje čase jo privlači morje, že vrsto let pa goji in skače po vejah drevesa umetnosti. Aktivna v scenskem in kostumografskem delu teatra, glasbi, kiparstvu, slikarstvu, animaciji ... Najraje intervenira v prostor in pušča sledi za seboj, spodbuja kritičnega gledalca ter prireja dogodke in delavnice.
 
Vstop prost.
 
 
 
 

Sreda, 27. 3. ob 21.00 – Crypt Trip (Psychedelic Stoner Rock / USA)

Hard rock trio Crypt Trip je bil ustanovljen leta 2013 v Dallasu. Prva tvorba je imela še bolj heavy psihedeličen zvok, ki je spominjal na temno podzemlje 70-ih let prejšnjega stoletja. A ni minilo dolgo časa preden sta se pevec in kitarist Ryan Lee in basist Sam Bryant preselila v Teksas in tam spoznala bobnarja Camerona Martina, ki jima je pomagal še bolj utrditi svoj zvok. Njihova glasba s spojem starega rocka, jazz metodologije in ameriške južnjaške kulturno-glasbene podlage predstavlja izvirno osebno slušno izkušnjo.
 
 

Petek, 29. 3. ob 23.00 – KFTØ w. KAISER (KSR, Planet Rythm / ITA)

Kot se za marec spodobi Ch0 prevzema neusmiljena techno disciplina pod taktirko Italjanskega techno virtuoza Kaiserja (KSR, Planet Rythm). Spremljala ga bo tudi močna domača podpora! 29. 3. 19 get ready for KFTØ w/ Kaiser!
 
KAISER (KSR, Planet Rythm) + Local support
 
Music Policy: Techno
 
Vstopnina: predprodaja 8€ (prvih 50 vstopnic) / 10€ (do razprodaje) / 12€ na dan dogodka
 
 

Nedelja, 5. 5. ob 21.00 - Level 50: Kal Marks (USA) + Body Says No (SI)

Ob praznovanju svoje 50. obletnice nam je Radio Študent zaupal kodo, ki nas je nepričakovano prestavila v Level 50. V njem se bomo za konec prvomajskih praznikov na ležeren nedeljski večer soočili z nič kaj ležerno ostrino bostonskega undergrounda, ki ga predstavlja fugazijevski noise rock trio Kal Marks. Premierno v Ljubljani se jim bo pridružil sveže ustanovljeni post-hardcore konglomerat starih znancev domačega undergrounda Body Says No. *Expand for English*
 

Zadnje objave